Jõgeva noortekeskus soovib endale logo

12. märtsil kohtusid Jõgeva kunstikooli direktor Anne Nurmik ja õpilased Anti Valk, Janar Riiman, Kaarel Vaakmann Jõgeva noortekeskuse noortega. Üheskoos arutati, mis on logo ja millist sõnumit võiks kanda noortekeskuse tulevane tunnusmärk.

Logo on märk, mille kaudu saavad noortekeskuses tegutsejad end nii-öelda ühe mütsi alla koondada. Logol peab olema tähendus, seepärast on oluline hästi läbi mõelda, mille jaoks seda tehakse. Logo kavandamiseks on palju erinevaid võimalusi. Noortele seostuvad noortekeskusega eelkõige mängud ja mõnus koosviibimise koht. Ajurünnakus pandi kirja mõned olulised mõtted logo kavandamiseks. Noorte arvates on keskuse tunnuseks palju inimesi, lust, rõõm ja mängimine. Keskuses tunnevad noored ennast hästi, silmad säravad ja suu on naerul. Need on olulised emotsioonid, mida tuleb logo kavandamisel arvesse võtta. Iga osaleja peaks ennekõike mõtlema, missugune on keskus, kuhu ta tahab minna – siis on see õige koht ja märk.

Noortelt ei oodata logokonkursile valmis kavandit, vaid ideed. Koostöös kunstikooliga viimistletakse tunnusmärk lõplikult. Töid oodatakse noortekeskuses 21. märtsini, seejärel valitakse  välja kolm paremat. Neid aluseks võttes kujundavad Jõgeva kunstikooli õpilased noortekeskuse logo, mida loodetakse tutvustada noortekeskuse sünnipäeval 7. aprillil.

MARGE TASUR

blog comments powered by Disqus