Saare vallas tuleb kokku mõttekoda

Eeloleval reedel, 7. veebruaril avatakse Saare valla rahvamajas mõttekoda.

Sihtasutuse (SA) Kalevipoja Koda juhataja Janno Zõbini sõnul tuli mõttekoja korraldamise idee kohaliku kogukonna liikmete poolt. Viimasel ajal on olnud Kääpal, kus Kalevipoja Koda tegutseb, tunda kultuurielu aktiviseerumist. Et sellele ja kogukonna ühistegevusele veelgi hoogu juurde anda,  kutsutaksegi reedel kokku avatud mõttekoda, kus kõik kohale tulnud oma ettepanekud ja arvamused julgelt välja öelda saavad.

Janno Zõbin tõdes, et Kääpa kultuurielus oli varem natuke vaiksem periood ja nüüd üritavad nad koos projektijuhi ning Kalevipoja Koja inimestega uusi mõtteid ja ideid leida. Samas ei tea kultuurielu korraldajad täpselt, mida kohalik rahvas neilt ootab, ja just seetõttu nende soovidest teada saada tahetaksegi.

Mõttekojas arutletakse selle üle, milliseid kultuurisündmusi ja üritusi võiks Saare vallas sagedamini toimuda, milline võiks olla huvitegevus Saare rahvamajas ja millest inimesed sealkandis kultuurivaldkonda ja kogu valla eluolu silmas pidades kõige enam puudust tunnevad.

Meili teel ega telefonitsi pole mõttekoja korraldajatele veel  ettepanekuid laekunud.  

Reedeks kavandatud mõttekoda on saanud kohalikelt inimestelt positiivset tagasisidet ja Janno Zõbin loodab, et osalemine on aktiivne.   

i

TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus