Kaotused ka esi- ja teises liigas

Eesti meistrivõistluste esiliigas liidrikohal olev Jõgeva SK Tähe II meeskond kaotas pühapäeval koduväljakul oma lähimale jälitajale Viimsi Kepile 7:8. 44. minutiks 4:8 kaotusseisu jäänud jõgevalased suutsid seejärel küll järjest kolm väravat visata, kuid viigistada enam ei õnnestunud.

Jõgevalastest tunnistati mängu parimaks kolm väravat visanud Mathias Einamann, ühe värava said kirja Sander Lehtme, Marko Saksing, Aleksander Andrejev ja Sven Uue.

Jõgeva Tähe II meeskond säilitas esiliigas 17 punktiga liidrikoha, Viimsi Kepil on nüüd 15 ning Eesti Maaülikooli II võistkonnal 11 punkti. Esiliiga meeskonnad on pidanud erineva arvu mänge ning tabeliseis on seetõttu ebaülevaatlik, kuid ükski kümnest meeskonnast ei ole veel minetanud šanssi jõuda põhiturniiri lõpuks nelja parema hulka. Esiliiga neli edukamat selgitavad teatavasti välja need kaks meeskonda, kes pääsevad meistriliiga play-off’i.

Järgmise kohtumise peab Tähe II meeskond 25. jaanuaril Tartus, kui ollakse vastamisi EMÜ II-ga. Põhiturniiri viimane mäng toimub 16. veebruaril koduväljakul, vastaseks on TVK Leegid.

Teise liiga lõuna/ida meistrivõistlustel mängiv Jõgeva SK Tähe III meeskond kaotas laupäeval Jäneda II meeskonnale 2:5. Väravad lõid Tauri Voolaid ja Heino Avi, söödupunktid läksid Lauri-Robert Induse arvele.

i

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus