Põltsamaa lossikompleksile otsitakse juhatajat

Sihtasutuse Põltsamaa Lossi Arendus nõukogu kuulutas välja konkursi Põltsamaa lossikompleksi juhataja leidmiseks. Sihtasutuse nõukogu esimees Andres Vään lausus, et praeguse lossikompleksi juhataja Terje Treiga oli sõlmitud leping käesoleva aasta lõpuni. Sealjuures oli suusõnaliselt kokku lepitud, et Terje Trei jätkab lossikompleksi juhataja ametis pikemalt. Nüüd asub aga Terje Trei alates uuest aastast riigikogus  asendusliikmena tööle ja seepärast tuli lossikompleksile uue juhataja leidmiseks välja kuulutada konkurss.

Kõnealusel ametikohal on töötaja ülesandeks lossikompleksi igapäevase töö korraldamine, sealhulgas kompleksis asuva restorani käigushoidmine, suhtlemine kompleksis tegutsevate rentnikega,  aga ka suveürituste korraldamine, samuti lossikompleksiga seotud projektide kirjutamine ning arendamine.

Andres Vään kinnitas, et lossikompleksi juhataja  saab  vajadusel alati nõu ja abi Põltsamaa linnavalitsuse ametnikelt.

Kandidaatidel tuleb esitada oma andmed ja palgasoov hiljemalt 9. detsembriks SA Põltsamaa Lossi Arendus nõukogu esimehele Andres Väänile. Mõned huvilised on endast juba teada andnud ja kui konkurss õnnestub, peaks uus juhataja juba uuest aastast tööle asuma.

TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus