Riina Kullist sai omavalitsusliidu tegevjuht

Neljapäevasel koosolekul valis Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatus organisatsiooni tegevjuhi kohusetäitjaks Riina Kulli, kes seni oli Torma vallavanem.

Riina Kulli valimist Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuhi kohusetäitjaks toetas valdav enamus maakonna omavalitsusjuhte.

“Kull valiti tegevjuhiks kohusetäitjaks seoses senise tegevjuhi Raivo Suni jäämisega isapuhkusele,” teatas omavalitsusliidu juhatuse esimees Toivo Tõnson. “Rõõm tõdeda, et Riina Kull valiti ametisse, mis võimaldab tal rakendada oma teadmisi, võimeid ja kogemusi  töös Jõgevamaa tasakaalustatud arengu nimel,” ütles Torma vallavolikogu esimees Ülvi Nool.

“Riina Kull on osalenud mitmete ülemaakonnaliste sündmuste korraldamisel. Loodame, et tema juhtimisel jätkub omavalitsusliidu konstruktiivne koostöö  ka Jõgeva maavalitsusega,” lisas maavanem Viktor Svjatõšev.

Põlvamaalt Ahja kandist pärit Riina Kull töötas kuni 2003. aastani Sadala põhikooli direktorina ja valiti seejärel Torma vallavanemaks. Praegu on Kull Torma vallavolikogu liige.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus