Kasepää vallavanemaks sai taas Jüri Vooder

Kasepää vallavolikogu valis taas vallavanemaks Jüri Vooderi, kes on olnud selles piirkonnas omavalitsusjuhi ametis 1999. aastast. Lähiajal peab Vooder kõige olulisemaks elanike kindlustamist puhta joogiveega ning veelgi paremate tingimuste loomist turismimajanduse arenguks.

Üheksaliikmeline vallavolikogu valis hiljutistel valimistel Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas kandideerinud  Jüri Vooderi vallavanemaks seitsme toetushäälega. Keskerakonna esinduse pakutud kandidaati Anatoli Bõstrovi toetas kaks saadikut.

“Meil olid vallas lahendamist vajavate probleemide suhtes üsna sarnased seisukohad,” tõdes Jüri Vooder. Tema sõnul on lähiajal üheks olulisemaks tööks vallaelanike kindlustamine puhta joogiveega.

“Esmalt ehitame selleks laululava ning Raja kultuurimaja juurde pumbajaamad ning seejärel valmivad trassid. Ettevõtmist rahastatakse Eesti –Vene – L äti piiriülese koostöö programmist. Viime ka laululava ehitamise ja selle ümbruse kujundamise lõpuni. Sinna lähedusse on plaanis rajada ka kolmesaja kuni neljasaja meetri pikkune promenaad. Kavatseme ehitada ka paadisilla ja muretseda paadid, mida saaksid laenata nii kohalikud elanikud kui ka kaugemalt tulijad,” rääkis Vooder tulevikuplaanidest.

“Kasepää valda külastavate turistide arv on viimaste aastatega suurenenud. Iseäranis rahvarohke on meil Kalevipoja kala- ja veefestivali, Kalevipoja uisumaratoni ja Kalevipoja rulluisumaratoni ajal,” lisas ta.

“Meie kodupiirkonna arengule tuleb eriti kasuks vallavalitsuse ladus koostöö vallavolikogu ja selle esimehe Aivar Anijagoga, samuti kolmanda sektori ühendustega, kellest  on iseäranis tegus Omedu külaselts,” kinnitas Jüri Vooder.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus