Puurmani valda juhivad Aare Järvik ja Rauno Kuus

 

Puurmani vallas moodustati pärast kohalike omavalitsuste valimisi Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsioon. Volikogu esimeheks valiti Aare Järvik ning vallavanemana jätkab Rauno Kuus.

Üheteistkümneliikmelises Puurmani vallavolikogus on kuus saadikut Reformierakonnal, neli Sotsiaaldemokraatlikul Erakonnal ja üks Isamaa ja Res Publica Liidul. Kümne toetava häälega valiti vallavolikogu esimeheks sotsiaaldemokraat Aare Järvik, kes on elanud Puurmani vallas 1975. aastast.

“Töötasin siin spordimetoodikuna. Rakendust olen leidnud ka kultuuritöös ja ettevõtluses. 1999. aastast on mu töökohtadeks omavalitsused, kõige enne Kõo, siis Imavere vald ja siis Võhma linn, kus olen veel praegu ametis abilinnapeana. Kodupaiga käekäigust ja arenguvõimalustest huvitun pidevalt. Tänavu otsustasin osaleda kohalikel valimistel, kus Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekiri oli väljas esimest korda,” ütles Järvik. Ta on lõpetanud sisekaitseakadeemia haldusjuhtimise erialal spetsialiseerumisega sotsiaal-, kultuuri- ja noorsootööle.

Puurmani vallavanemaks valiti tagasi Rauno Kuus, kes olnud samas ametis 2005. aastast. Aare Järvik ja Rauno Kuus nimetasid järgmise nelja aasta üheks suuremaks ettevõtmiseks Puurmani spordi- ja kultuurimaja renoveerimist. “Väga oluline on ka teede jätkuv kordategemine. Näiteks kui talumajade juurde ei vii korralikke teid, raskendab see ka Puurmani valda kodude rajamist,” märkis Rauno Kuus.

“Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsioon tekkis, lähtudes valimistulemustest ja sarnastest arusaamadest paikkonna valuküsimuste lahendamise suhtes. Mul on hea meel teha koostööd mõtteerksatest ja teotahtelistest inimestest koosneva volikoguga. Haridus- ja kultuurikomisjon on meie vallas kõigi aegade arvukaim. Sinna kuulub viisteist liiget, esimeheks Kaia Raud, kes on ka Puurmani noortekeskuse eestvedaja,” rääkis vallavanem.

Aare Järvik lisas, et uues Puurmani vallavolikogus on seitse liiget, kes on selles ametis esimest korda.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus