Ikka jälle korstnad ja truubilõõrid!

 

Hoiatusi, manitsusi ja lausa palveid oma kodude küttekolded kevadel või hiljemalt enne uut külma aega üle vaadata, korda teha ja tahmast puhastada lasta on nii meie lehes kui kõigis vallalehtedes avaldatud juba nõnda sageli, et lausa koomiline tundub. Sest palju siis võib korrata aabitsatõdesid, mida kõik  ammu une pealt võiksid üles öelda. Ometi tundub, et ikka on sellest nii raadios, teles kui lehtedes veel vähe pasundatud ja  jutt mõjub mõnele kui hane selga vesi.

Alles see oli, kui Vooremaaski taas päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo vastavasisuline artikkel ilmus, samast lehest võis aga lugeda järjekordset uudist pealkirjaga “Põles tahm”…

Ilm on sügisesest pööripäevast saati nii palju jahtunud ja märgunud, et ka kõige kokkuhoidlikumad ahju- ja pliidiomanikud on tee puuriida juurde leidnud.

Enne, kui miinuskraadid õues võimust võtavad ja kütmine paratamatuks igapäevarutiiniks saab, paneme meiegi neile omalt poolt südamele: kutsuge korstnapühkija, kui ta teid viimase poole aasta jooksul külastanud pole!

5.oktoober 2013

blog comments powered by Disqus