Mustvees levitati jälle lendlehti

Neljapäeva õhtul leidsid Mustvee elanikud oma postkastist taas eesti- ja venekeelsed lendlehed. Seekord polnud tegemist anonüümse postitusega, nagu seda tehti poolteist aastat tagasi, vaid eestikeelsele tekstile oli alla kirjutanud abilinnapea Aleksandr Apolinsky. Venekeelsel tekstil allkiri puudus.

Tekst sisaldab ohtralt väidetavaid paljastusi, mille tõestuseks on toodud ka koopiad dokumentidest. Jutt käib peamiselt kellestki Dusja Abakanovast, kelle nimelist inimest paraku Mustvee elanike registris ei leidu. Dokumendikoopiatest võib välja lugeda nime Evdokia Abakanova. Tegemist on muu hulgas ka Mustvee linnavolikogu sotsiaalkomisjoni dokumentidega, mis sisaldavad delikaatseid isikuandmeid. Loodetavasti ütleb taolise info avalikustamise kohta oma seisukoha välja ka andmekaitseinspektsioon.

Kohati on lendlehe tekst väga räige ja solvav, sisaldades kõigele lisaks ohtralt kirjavigu.

Inimesed, kelle kohta on lendlehes laimavaid fakte avaldatud, on Vooremaale teadaolevalt otsustanud oma au ja väärikuse kaitseks kohtu poole pöörduda.

Et tegemist on infolehega number üks, siis võib ilmselt peagi oodata järgmist väljaannet.

2012. aasta jaanuari lõpus levitati Mustvees eesti- ja venekeelseid lendlehti, mille sisuks oli eelmise volikogu esimehe mahategemine.

i

HELVE LAASIK

blog comments powered by Disqus