Jõgeva uus noor talent unistab suurelt

Järgmisel nädalal alustab Jõgeval uhiuute hip-hop- treeningutega kodulinna oma talent Risto Štukert, kes unistab veealusest pargist ja tahab viia oma õpilased tantsima Nokia Kontserdimaja lavale.

Sügisest viib Jõgeva linnas JJ-Street Tantsukoolis lisaks Kairi Jerlovile treeninguid läbi veel üks uus noor treener. Risto Štukert on Kairi Jerlovi käe all õppinud Jõgevalt pärit noormees, kes on aasta jooksul teinud läbi uskumatu tähelennu ning asub sügisest JJ-Street Jõgeva hip-hop-treeninguid läbi viima. 

Tants annab energiat

Ma ei ole kellelgi teisel näinud nii palju tahtmist ja sihikindlust, nagu seda on Ristol. Ta kuulab, proovib kohe ise järele teha ning ei jäta enne, kui tulemus on käes,” rääkis JJ-Street Jõgeva filiaali juht Kairi Jerlov.

Risto sõnul annab tants tema jaoks energiat ka kõigiks teisteks tegevusteks ning hoiab teda positiivsena. Noormees on lisaks tantsimisele osalenud mitmetel projektikirjutamis- ja juhtimiskoolitustel ning aidanud korraldada tantsuvõistlusi Koolilõpu Hip-Hop Jam Tartus ja Choice Battlet oma kodulinnas.

Risto korraldab juba 30. augustil oma kodulinnas vahva filmipäeva, kuhu saab tulla koos sõprade ja perega.

Risto Štukertil on mitmeid suuri unistusi, näiteks plaanib ta rajada veealuse pargi. Veel tahab noormees hüpata langevarjuga ja sukelduda ookeanipõhja. Ta usub, et kui piisavalt tahta, on kõik võimalik.  

Mais Nokia kontserdimaja lavale</strong>

Aasta lõpuks tahan, et minu grupp oleks üks nendest, kes valitakse mais Nokia kontserdimajas toimuvale ülisuurele tantsulavastusele JJ-Street Streetshow,” rääkis Risto. Tähtis on sealjuures tema sõnul see, et õpilased ideedega kaasa tuleksid.

Hea õpilane on see, kes alati kuulab, mida treener räägib, ei sega vahele ebavajalike küsimustega, teeb asjad õigeks ajaks ära ning ei hiline.”

Risto jaoks on väga olulised tema grupikaaslased Jõgeval, kellega koos on saavutatud Koolitantsul häid tulemusi ning aasta jooksul koos suurteks sõpradeks saadud. Grupikaaslased peavad temast väga lugu. Kaspar Päll, kes on teine silmapaistev Jõgeva noor, peab Ristot suureks eeskujuks. Vahel tundub, et Risto teab kõike, sest kui tema käest midagi küsida, on tal vastus alati olemas. Uskumatul kombel jõuab ta alati kõikidele üritustele ning lööb korraldamisel ka ise kaasa,” rääkis Päll.

Kogu Jõgeva tantsugruppi saab esinemas näha juba laupäevasel küüslaugufestivalil. 

Aitavad ka teised treenerid

Risto Štukert rõhutab, et suureks abiks on talle olnud tema treenerid Eva Vihtol, Kairi Jerlov ja Joel Juht. Noormees tahab tulevikus koostööd teha ka teiste sellel alal edukate inimestega nagu Will Smith, Missy Elliot ja MC Lyte.

JJ-Street Tantsukool ootab noori treeningrühmaga liituma juba 29. augustil, kui Virtuse spordihoones leiavad aset näidistrennid hip-hop- ja house-stiilile. Mõlemad treenerid rõhutavad, et oodatud on kõik huvilised, olenemata varasemast kogemusest või vanusest.

i

LENEL KARU JJ-Street Tantsukoolist

blog comments powered by Disqus