Jõgeval peetakse taas täikat

Nagu möödunud suvel, peetakse ka tänavu Jõgeva kultuurikeskuse tagusel platsil kirbuturgu ehk täikat. Esimene täikapäev on ülehomme, järgmised 27. juulil ja 10. augustil.

Täikale on oodatud kõik, kes soovivad müüa ja osta kasutatud rõivaid, jalanõusid, lastekaupu, mänguasju ja olmeesemeid.

“Ka Jõgeval on päris palju pereemasid, kellel kogunenud koju hulk lastele väikeseks jäänud rõivaid ja jalanõusid. Et nende eest omal ajal päris suur summa välja käia tuli, ei tahaks nad neid päris tasuta ära anda, küll aga loovutaksid need mõõduka tasu eest. Täikal on neil just selline võimalus olemas,“ ütles täika korraldaja, füüsilisest isikust ettevõtja Sille Krillo. “Tänavu rentisin täika jaoks isegi suurema pinna kui möödunud aastal, sest mullu kippus kauplejate rohkuse tõttu ruumist puudus tulema.“

 Teki või laua, millele kaup laiali laotada, peab iga müüja ise kaasa võtma. Kes tahab rõivad riidepuuga välja riputada, võtku kaasa ka stange. Täikale müüjaks registreerida saab end telefonil 5305 5655.

Sille Krillo sõnul on pool suvest küll juba läbi, ent ilusaid ilmu peaks veel jätkuma, seega tasub täikahooaega veel avada küll.

“Oleksin tahtnud juba varem hooaega alustada, aga olin suve esimesel poolel veel tööl ega leidnud selleks aega. Nüüd, mil lapseootuspuhkusele jäin, on aega rohkem. Parem alustada hiljem, kui üritus üldse ära jätta,“ arvas Sille Krillo.

RIINA MÄGI

blog comments powered by Disqus