IRLi seeniorid käisid lennusadamas ekskursioonil

Isamaa ja Res Publica Liidu Jõgevamaa seenioride ühenduse liikmed käisid ekskursioonil Tallinna lennusadamas ning botaanikaaias.

Jõgevamaa seenioride eestvedaja Elvi Korjuse sõnul osales ekskursioonil kolmkümmend kaks inimest, kellest enamik olid Jõgevalt, kümmekond Põltsamaalt ja üks Puurmanist. “Selliseid reise oleme püüdnud korraldada kaks-kolm korda aastas, sest inimestele meeldib ringi käia ning tutvuda Eestimaa vaatamisväärsustega. Sihtkohtade väljavalimisele eelneb põhjalik arutelu, kus kuulatakse ära kõikide arvamused ja  langetatakse lõpuks ühine otsus,” rääkis Elvi Korjus.

Ta lisas, et varem on käidud tutvumas näiteks Ida-Virumaa kaevandusmuuseumi, Narva vaatamisväärsuste ja Jaan Manitskile kuuluva kunstimuuseumiga Viinistus ning külastanud Sillamäed, Tallinna teletorni ja IRLi peakontorit. Järgmisena on plaanis minna 1. juunil ekskursioonile marsruudil Tartu-Valga-Valka-Sigulda ja külastada Vabadussõja lahingupaiku. Ühtlasi plaanitakse kohtuda Läti konservatiivsete erakondade esindajatega.

“Pikemad bussireisid loovad ka ühiskonnaelu olulistel teemadel vestlemiseks soodsa pinnase. Kindlasti saavad kõik soovijad sõna ja võimaluse ettepanekuid teha. Küllap aitab selline ühine mõttetöö kaasa ka lahenduste leidmisele,” lisas Elvi Korjus.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus