Tähe naistel hakkab finaalipääsu lootus kustuma

Eesti saalihoki naiste meistriliigas on praegu käimas poolfinaalid, kus JSK Selver/Tähe vastaseks on Saku Fortuna, kellele ollakse juba kaks kohtumist suureskooriliselt kaotatud.

Eelmisel laupäeval pidas Tähe oma esimese poolfinaalkohtumise, kus saadi Saku Fortunalt kaotus 1:11. Kohtumise ainukese värava viskas Eleri Narits viimasel kolmandikul ning parimaks mängijaks tunnistati Tähe rivistusest Jane Suvvi. Hoolimata suureskoorilisest kaotusest, oli poolfinaali avakohtumine üsna puhas, sest karistusminuteid ei pidanud keegi kandma.

Teine kohtumine peeti pühapäeval Kiili spordihallis. Selles kohtumises jäädi esimesel kolmandikul alla 2:0. Teisel kolmandikul suutis Saku veel oma edu kasvatada, kuid siis suutis Jane Suvvi Anu Tammiku söödust Tähe avavärava visata. Pärast ei suutnud Tähe neiud end enam piisavalt  kokku võtta ning kohtumine kaotati seisuga 3:11. Lisaks Suvvi visatud kahele väravale tegi Tähe rivistuses skoori veel Eleri Narits.

Poolfinaali viimane kohtumine peetakse homme kell 11.00 Kiilis, kuid selge on see, et Tähe naised vajavad finaali pääsuks tõelist imet. Teisest poolfinaalist pääses finaali Sparta Spordiselts, kes alistas Eesti Maaülikooli võistkonna kolmes järjestikkuses kohtumises.

i

EILI ARULA

blog comments powered by Disqus