Lühidalt

Viljar Vallimäe tähistab oma sünnipäeva Portugalis 

Märtsi algusest viibib maratonijooksja Viljar Vallimäe Portugalis Monte Gordos treeninglaagris, et anda oma vormile algavaks hooajaks viimane lihv.

“Kui keegi küsiks, kuidas ma ennast Monte Gordos tunnen, siis vastaksin, et üsna koduselt. Olen ju sellel talvel enamiku ajast siin viibinud. Treenida on siin hea ning see nädal on treeningute poolest eelmisest oluliselt kergem, sest sel pühapäeval võistlen Lissaboni poolmaratonil,” märkis Vallimäe oma blogis.

Täna on Viljar Vallimäel ka sünnipäev. “See, et ma oma sünnipäeval laagris olen, hakkab juba traditsiooniks saama, aga sellest pole midagi. Eks ma pean kunagi siis oma sünnipäeva, kui enam laagrites ei käi,” kirjutas ta.

Kodumaale plaanib Vallimäe tulla 5. aprillil ning Eestisse jääb ta vaid kuueks päevaks. “Siis asun oma kevadise peaeesmärgi poole teele, 14. aprillil jooksen Rotterdamis maratoni,” lubas sportlane.

EILI ARULA 

Marika Azojan sai hõbemedali

Eesti 41. meistrivõistlustel 100-ruudulises kabes naistele jagas Marika Azojan (Jõgeva Kabeklubi) koos Piret Viirmaga (Järvamaa Kabeklubi) põhiturniiril 8 punktiga 1.-2. kohta. Järelmatši Marika Azojan kaotas tulemusega 1:3 ning pidi leppima teise kohaga.

Meeste 58. meistrivõistlustel jäi Uno Plakk Jõgeva Kabeklubist 5. kohale. Pühapäeval, 24. märtsil algusega kell 10 toimuvad spordihoones Virtus Jõgevamaa lahtised meistrivõistlused 64-ruudulises kabes.

JÕGEVA KABEKLUBI

blog comments powered by Disqus