Metsatarekese küülikud said motoklubi abiga uued puurid

Siimusti lastekodu Metsatareke elanik Gerli kasvatab suviti kolme küülikut. Tema hoolealuste puurid olid aga juba lagunenud ning Gerli ja lastekodu direktriss Janika Altmäe pöördusid murega Jõgeva motoklubi Route 36 poole, kes koostöös Siimustis tegutseva aktsiaseltsi Puumaja abiga pikk-kõrvadele uue korteri valmis tegid ja esmaspäeval ka paika panid.

Küülikuid on Gerli pidanud Metsatarekeses juba kolm aastat, kuid tema juures on nad ainult suviti, mil tüdruk koolis ei käi. Kooliajal elab Gerli ühiselamus ning seetõttu pole tal võimalik loomakeste eest hoolt kanda. Siis on küülikud hoiul kasvataja käes.

Pärast kolme suve olid vanad küülikupuurid juba niivõrd lagunenud, et uusi loomakesi ei oleks Gerli endale sinna elama panna saanud. Kuigi suveni on veel mõned kuud aega, ootavad uued puurid elanikke juba nüüd. “Selleks suveks on mul plaan võtta neli küülikut. Üks neist on ka hiidküüliku tõugu, kes kaalub ligi kuus kilo,” põhjendas Gerli uute puuride soetamise vajadust.

“Jõulude paiku pöördus meie poole Metsatarekese direktriss Janika ja rääkis, et nende kasvandikul Gerlil on suur mure. Võtsime siis Gerliga ühendust. Tuli välja, et tüdruk on suur loomasõber ja tal on küülikud, kelle eest ta hoolt kannab. Paraku olid vanad küülikupuurid juba oma aja ära elanud ja tarvis oli uusi puure.

Edastasin mure meie klubi liikmetele ja sõpradele, et küsida, kas ja mil moel me tüdrukut abistada saaksime,” on motoklubi asutajaliige Kats klubi Facebook’i lehele kirja pannud. Motoklubist võttis puuride valmistamise oma südameasjaks Villu Willer, kes töötab aktsiaseltsis Puumaja. Esmaspäeval pandigi uued puurid Metsatarekese hoovi üles.
i

EILI ARULA

blog comments powered by Disqus