Vabad kohad Flandria laagrisse

Eesti Pärimusmuusika Keskuse juures tegutsev vabahariduskool August Pulsti õpistu on välja kuulutanud stipendiumikonkursi vabadele kohtadele Flandria ETHNO-laagrisse Belgias.

Jätkuvalt saab registreeruda ka Eesti ETNO-laagrisse, mis toimub 17.-23. juulini Viljandimaal Kõpus. Etnolaagrid on noortele muusikutele mõeldud kohtumiskohad, kus läbi praktilise pillimängu ja ühistegevuse õpitakse tundma rõõmu pärimusmuusikast. 

iii
Eesti muusikud saavad kandideerida Flandria ETHNO laagrisse,
mis toimub 20.-27. juulini 2009. Eelistatud on noored pärimusmuusikud, kes mängivad koos ansamblis või on kogenud pärimusmuusikasolistid.

Reisi- ja osalustasu katab korraldaja, kandideerimiseks on vajalik muusikaõpetaja soovituskiri. Lisainfo laagri kohta: www.flandersethno.be Taotluse esitamise tähtaeg: 27. aprill. Osalemissoovi ankeet: www.folk.ee/opistu/Registreerimine

Eesti Pärimusmuusika Keskuse avalike suhete juhi Katre Ratassepa kinnitusel toimub Eesti ETNO õppelaager igal suvel juulikuus vahetult enne Viljandi pärimusmuusika festivali ning lõpeb laagriliste ühisetteastega festivalil. Eesti ETNO kohta Kõpus saab lisainfot ja sinna on võimalik registreeruda aadressil etno.folk.ee ja www.folk.ee/opistu.

JAANIKA KRESSA

blog comments powered by Disqus