Nooruse mehed said saaliturniiril Eesti tippjalgpalluritest jagu

Möödunud laupäeval peeti Jõgeva spordihoones Virtus SK Noorus 96 saalijalgpalliturniiri, kus osalesid nimekad võistkonnad ja mängijad üle kogu Eesti. Siiski suutsid Jõgeva klubi mehed oma oskused maksma panna ning turniirikarika võita.

SK Nooruse saalijalgpalliturniiril osales kuus võistkonda. Korraldajaklubi oli esindatud kahe meestekoosseisuga. Lisaks neile võistlesid karika nimel veel Tabivere võistkond, SK 10 Premium jalgpalliklubi, Martin Reimi jalgpallikooli meeskond ja U-17 vanuseklassi Jõgevamaa jalgpallurid.

Reimi võistkonna koosseis oli aukartust äratav. Nimelt mängisid Jõgeval selle võistkonna koosseisus tänavuse meistriklubi Nõmme Kalju mängijad Eino Puri, Kaido Koppel ja Rait Kuusk. Veel olid Reimi võistkonna rivistuses Andrei Frolov FC Florast ja Ats Sillaste Sillamäe Kalevi meeskonnast. Kõrgemast klassist olid SK 10 meeskonna mängijad, kes osalevad Eesti meistrivõistlustel esiliigas.

SK Nooruse esindusmeeskonnal oli kõrgetasemelisel turniiril üsna raske. SK 10-le kaotati alagrupis 1:2 ja Martin Reimi võistkonnale lausa 2:5. Ka SK Noorus II üle said mehed napi 1:0 võidu. Paremini said turniiril vastastega hakkama SK Nooruse teine meeste võistkond, kus mängisid teiste hulgas meistriliiga mehed Mairo Tikerberi ja Karli Kütt. Tikerberi lõpetas hooaja Kuressaare FC võistkonnas ja Kütt Tartu Tammeka rivistuses.

Nooruse duubelkoosseis kaotas alagrupis vaid SK Noorus meestele ja mängis SK 10 Premiumiga viiki. Martin Reimi tugevat koosseisu suutis Nooruse teine koosseis 3:1 võita. Tasuks stabiilselt hea mängu eest suutis SK Noorus II koduse saalijalgpalli turniiri ka võita. Teise koha sai SK 10 Premium ja poodiumile mahtus veel ka SK Nooruse esikoosseis.

Jõgeva jalgpalliklubi treener Igor Orlov tõdes, et turniir oli tõesti kõrgetasemeline ning mängud olid kiired ja tehnilised. “Tublid olid ka U-17 vanuseklassi poisid,” lisas Orlov. Nimelt ei jäänud noormehed võistlustel päris viimasteks ning suutsid SK 10 Premiumi ja Martin Reimi jalgpallivõistkondi ka võita.

Pühapäeval peetud SK Noorus saalijalgpalliturniir 2001. aastal ja hiljem sündinud poistele tõi Virtusesse lausa kaheksa võistkonda, kes jaotati kahe alagrupi vahel. Alagrupi suutsid SK Nooruse poisid probleemideta võita. Siiski sai poolfinaalis poiste õnn otsa ning Viljandi Tulevikule kaotati 1:3. “Mängu pilt oli ilus, söödud käisid ja värava võimalusi oli kuhjaga. Poolfinaali kaotasime tänu kobinale. Lihtsalt õnne ei jätkunud,” lisas Jõgeva klubi treener Igor Orlov, kes sõnas veel, et Põltsamaa mängis kenasti ja vääris võitu. 

SK Noorus Cup täiskasvanutele

1. SK Noorus II

2. SK 10 Premium

3. SK Noorus

4. Martin Reimi JK

5. U-17 Jõgevamaa

6. RSK Tabivere 

SK Noorus Cup noortele

1. JK Põltsamaa Sport

2. FC Helios II

3. JK Viljandi Tulevik II

4. SK Noorus 96

5. JK Viljandi Tulevik II

6. Viktor Metsa JK

7. FC Helios I

8. SK 10 Premium

i

EILI ARULA

blog comments powered by Disqus