Jõgeval avati kohvik-söökla Looming

Eile kell 10 hommikul tegi Jõgeva kesklinnas Pargi tänaval asuv kohvik-söökla Looming taas uksed lahti.

Varem on samas kohas tegutsenud Sinu Pubi ja ka kohvik Looming, kuid teenindusviisilt ja menüült on nüüd tegemist uut laadi toitlustusettevõttega.  

Varem Jõgeval bistrood ei olnud

Kohvik-sööklas Looming valivad kliendid letis toidu, panevad selle kandikule, maksavad kassas ja lähevad lauda sööma.

“Mõte selline söögikoht avada tekkis suuresti põhjusel, et Jõgeval puudus bistroo ehk eestipäraselt söökla, kus oleks võimalik kiiresti mitmekülgset toitu saada,” ütles ettevõtte juhataja Tõnu Jalakas. “Menüüs, kus toidud  iga päev vahetuvad,  on näiteks šnitsel, kodused kotletid, hakklihapallid, kana koorekastmes, kartulisalat, seljanka ja kanasupp, samuti magustoidud,” lisas ta.

Kohvik- sööklas Looming on põhisaalis 46, banketisaalis 40 ja privaatruumis 10 kohta. Nädalavahetusel saab aga põhisaali tellida tähtpäevalaudu ja siis mahutatakse sinna 60 külastajat.  

Vaja veel kokkasid ja teenindajaid

Sportlikult saab aega veeta piljardisaalis. Tõnu Jalakase sõnul rajati toitlustusettevõte firma omavahendite ja Swedbankist võetud laenuga. “Kokku investeerisime 10 000-15 000 eurot. Üks suuremaid kulutusi oli  toitu soojas ja külmas hoidvate marmiitide muretsemine letti,” lisas ta.

“Praegu tegeleme personali komplekteerimisega. Vajame veel kokkasid ja teenindustöötajaid  Pakkumisi on olnud palju ja täname kõiki seniseid kandideerijaid.   Väljaõppevõimalus on ka kohapeal, seepärast peame inimest tööle võttes esmatähtsaks töötahet ja soovi ettevõtte arengu heaks endast parim anda,” ütles Tõnu Jalakas.

Lisaks juhtimisele-korraldamisele teeb Jalakas teisigi töid, mida parajasti tarvis, ning praktiseerib ka kokana. Tema sõnul ootab kohvik-söökla Looming väga külastajatelt nii kiitvaid kui ka kriitilisi arvamusi ja ettepanekuid.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus