Sõpruse pargis tunnustatakse Heiki Nabi ja Gerd Kanterit

10. oktoobril kell 14 tunnustatakse Põltsamaal Sõpruse pargis Londoni olümpiamängudel medalid võitnud Heiki Nabi ja Gerd Kanterit. Põltsamaa linnapea Jaan Aiaots märkis, et  Londonis hõbemedali võitnud maadleja  Heiki Nabile ja kettaheites pronksi saanud  Gerd Kanterile  pannakse pähe rahvuslikult kujundatud pärjad. Skulptuurile Teel olümposele” on graveeritud nende nimed,” lisas ta.  Jõgeva maavanem Viktor Svjatõsevi sõnul väärib jätkamist Ants Paju algatatud idee korraldada Sõpruse pargis   tunnustamistseremooniaid olümpiamängudel medali võitnud sportlaste auks Loodetavasti koguneb  sellele sündmusele sadu inimesi ja iseäranis noori, kellele olümpiakuulsused oma eluviiside ja tahtekindlusega eeskuju annavad,” märkis ta.    Tseremooniale Sõpruse parki on  kutsutud  ka Nabi ja Kanteri treenerid. Päevakohase kõnega esineb Eesti Olümpiakomitee president Mart Siimann.

Heiki Nabi ja Gerd Kanter annavad  autogramme ja loodetavasti nõustuvad ka koos fännidega pildistamisega. Kindlasti on  väärikas autogrammi võtta Londoni olümpiamänge tutvustavasse raamatusse, mis 8. oktoobril müügile tuleb  või  ka raamatusse 15 sammu võiduni”, mille autorid  Raul Rebane ja Gerd Kanter,” nentis  spordiajakirjanik  Tiit Lääne, kes sündmust juhib ja usutleb Londoni olümpiamängude medalimehi. Emotsionaalust olümpiamedalistide vastuvõtule annab mitmekülgne kultuuriprogramm. 

Heiki Nabi ja Gerd Kanteri tunnustamise Sõpruse pargis korraldavad Jõgeva maavalitsus ja Põltsamaa linnavalitsus koostöös Jõgevamaa Spordiliit Kalju ja  Sõpruse Pargi Sihtasutusega.

i

JAAN LUKAS 

blog comments powered by Disqus