Riigigümnaasiumi direktori leidmiseks tuleb uus konkurss

Jõgevale loodud riigigümnaasiumile direktori leidmiseks kuulutatakse välja uus konkurss, sest senisel konkursil parimaks tunnistatud kandidaadiga ei õnnestunud sõlmida töölepingut.

Haridus-ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja Raivo Trummali sõnul kandideeris Jõgevamaa gümnaasiumi direktoris üheksa inimest, kellest  viis pääses vestlusvooru. Kuus konkureerijat oli Jõgevamaalt,  kaks Tartumaalt ja üks Ida-Virumaalt. “Komisjon valis välja kandidaadi, kuid temaga ei jõutud kokkuleppele töölepingu sõlmimises ning seetõttu tuleb kehtiva korra alusel lugeda konkurss luhtunuks. Kuna töölepingut ei sõlmitud, siis me kandidaadi nime ei avalikusta,” ütles ministeeriumis riigikoolide küsimustega tegelev Raivo Trummal.

“Uue konkursi kuulutame välja esimesel võimalusel. See, millal uus direktor tööle hakkab, sõltub paljuski ka kandidaadi enda võimalustest. Haridus– ja teadusministeeriumi eesmärk on leida koolile direktor võimalikult kiiresti,” jäi Trummal ka selles küsimuses napisõnaliseks ja konkreetseks.

EILI ARULA

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus