Mustvee noortekeskus jälle avatud

Esmaspäeval avas taas oma uksed Mustvee noortekeskus. Pidulikul avamisel söödi koos võileibu ning uudistati televiisorit, mille ostmiseks ka noored ise suvel aktiivselt raha kogusid.

Nimelt müüsid nad Mustvee linnapäevade ajal heategevusloterii pileteid, mille tulu läkski televiisori ostmiseks.

Mustvee noortekeskuses jätkavad senised juhendajad. Et  aga Eneli Rodima on linnast ära kolinud, siis on praegu üks päev juhendajata. Seega – kui uut vabatahtlikku ei leita, jäävad noortekeskuse uksed reedeti suletuks. Noored on sellega leppinud. Reedeti käiakse ikka enamasti perega kusagil või valmistutakse laupäeval kuhugi sõitma. Samuti on reedeti Betaania koguduses noorteõhtu, nii et suisa linna peale hulkuma keegi minema ei pea.

Üks keskuse vabatahtlikest noortejuhtidest Aive Tamm viis esmaspäeval noorte hulgas ka väikese küsitluse läbi, soovides teada saada, mida nad uuelt hooajalt ootavad ning millele tasuks enam tähelepanu pöörata.

“Küsitlusest tuli välja, et noortele meeldib käsitöö, eriti ehete valmistamine. Tänavu tahetakse kindlasti ka diskosid korraldada. Samuti on noortel suured ootused televiisori ja telekamängudega seoses,” rääkis Tamm.

Telekamänge loodetakse osta keskusele tehtud annetuste ja toetuste eest, ka on lubanud noored ise kodunt mõningaid mänge tuua, mis nädalaks-paariks siia jäävad ja teisigi rõõmustavad.

Mustvee linnapeal Pavel Kostrominil on hea meel, et noored leiavad endale tegevust just noortekeskuses, mitte ei “hängi” lihtsalt niisama Konsumi juures. Tema kinnitusel tegutsevad Mustvees asjalikud ja ettevõtlikud noortejuhendajad, kes otsivad uusi huvitavaid vaba aja veetmise vorme ning on nõus noori suunama.

i

HELVE LAASIK</p>

blog comments powered by Disqus