Jõgeva linn tunnustas ettevõtjaid

 

Maavalitsuse ning Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) korraldatud Jõgeva piirkonna ettevõtjate ümarlaual kultuurikeskuses tunnustas Jõgeva linn oma tublimaid ettevõtjaid. Traditsiooniliselt pälvisid tänu linna suuremad maksumaksjad ja töökohtade loojad, aga ka kultuuri- ning spordiürituste toetajad ning hea teeninduskultuuriga ettevõtted. Tänavu anti esimest korda välja ka hea tööandja tiitel, mille pälvis töötajatele head palka maksnud ettevõte Vooremaa Teed.

Hea maksumaksja 2011 tiitel ning Jõgeva linna kraadiklaas anti Jõgeva Majandusühistule, veel tunnustati samas kategoorias ka Valmecot ja aktsiaseltsi Vooremaa Teed. Hea tööandjana tunnustati lisaks aktsiaseltsile Vooremaa Teed ka aktsiaseltsi A.Tammel ja Piiri Hambaravi.

Pikka aega on Jõgeval kultuurisündmusi toetanud Jõgeva Majandusühistu, sporditoetajana on Jõgeva Tähe saalihokimeeskonda aidanud Tallinna Sadam. Hea teeninduskultuuriga ettevõtete saja parema hulgas olid Jõgeva Selver ja Maxima.

“Jõgeva linn on tänulik, et te tegelete sellega, mis teile meeldib, ja usute oma tegemistesse,” märkis linnapea. Tema sõnul on praegu ettevõtjate suurim probleem töötajate leidmine.

“Olen teinud mitmele inimesele ettepaneku tulla linnavalitsusse tööle, mulle on aga öeldud, et praeguse töökohaga ollakse rahul,” lisas linnapea, kinnitades, et Jõgeval tööd jätkub. Arengufond on võtnud eesmärgiks suurendada inimeste seas ettevõtlikkust, aga see tähendab, et peab olema ka hea müügimees. “Toota võib kõikvõimalikke asju, aga neid tuleb osata ka müüa,” nentis Lain.

Jõgeva linnas tegutseb ligi 400 ettevõtet. Käesoleva aasta 1. septembri seisuga on neist 297 äriühingud, füüsilisest isikust ettevõtjaid on 154.

Pildil võtab hea tööandja tiitli vastu A.Tammel ASi töötaja Indrek Tammel.

HELVE LAASIK

blog comments powered by Disqus