Lühidalt

Märjamaalt viis auhinnalist kohta 

Eesti Spordiveteranide Liidu selle aasta heidete-tõugete meistrivõistlustelt, mis peeti Märjamaal, tõid Silvi-Mai Eerma ja Villu Ojassalu koju kuldmedalid, Urve Rillo ja Hille Kirpu hõbemedalid ja Ülo Kuusk pronksi.

Viie ala kokkuvõttes sai Silvi-Mai  4532 punktiga ülekaaluka esikoha. Näiteks andis tema 9,93  kuulitõuketulemus 1091 punkti.

Märjamaal võistles kehvades ilmaoludes  21 nais- ja 29 meesveterani üheksas vanusegrupis. 

Kergejõustikust ja petangist 

Maakonna spordiveteranide meistrivõistlustel  kergejõustikus ja petangis oli ilm ilus ja päikeseline.

Kõik viis kergejõustikuala (100 m jooks, kaugushüpe, kuulitõuge, kettaheide, odavise) tegi naistest ainsana kaasa Maret Piirak, kogudes 2021 punkti.

Kolme alaga kogusid Silvi-Mai Eerma 3519, Hille Kirpu 1739 ja Urve Rillo 1680 punkti.

Vello Vetto saak oli viie alaga 3046, Ivar Karinal 2565, Aavo Piirakul 1885, Villu Ojassalul kolme alaga 2471, Ülo Kuusel 2274, Enno Eermal 1598, Friet Koolil 1578 punkti.

Petangimängus võidutsesid  Vaige Ant, Hille Kirpu ja Urve Rillo ning Vladimir Valejev, Ivar Karina ja Arvo Orgussaar.

Võistlused viis heal tasemel läbi Tabivere valla energiline spordijuht Toomas Rosenberg. 

Sportlik pühapäev Põltsamaal

Eeloleval pühapäeval võisteldakse Põltsamaal petangis, maakonna meistrivõistlused algavad juba hommikul kell 10.

Jalgpallis kohtuvad kell 14 Eestimaa rahvaliigas Põltsamaa ja Saaremaa. Tund aega hiljem peetakse Endel Eerme mälestusvõistlused kuulitõukes, kettaheites ja odaviskes.

OSKAR PURI

i

Teisipäeval anti start seeriavõistluse avaetapile 

Alates sellest teisipäevast alustas Jõgeval Piiri pargis taas pargijooksu seeriavõistlus, mille kolm etappi peetakse sügisel ning kolm kevadel.

Pargijooksu seeriavõistlusele on oodatud igas vanuses osalejad. Kõige nooremad ehk 2006. aastal ja hiljem sündinud jooksjad läbivad kahesaja meetri pikkuse raja. Kõige pikem distants ehk <metricconverter w_st=”on” productid=”2000 meetrit” />2000 meetrit tuleb läbida 1991. aastal ja varem sündinud meestel.

Varem on seeriavõistlusel korraldatud ka jalgrattasõidu ja suusatamise osavõistlused, kuid sel hooajal otsustati tegelda vaid jooksmisega. Pargijooksud on populaarsemad pigem laste ja noorte hulgas, kuid ka täiskasvanud, kes oma lastega kaasa tulevad, võiksid ise dressi selga tõmmata ja rajale minna. Seeriavõistluse korraldajad autasustavad ka aktiivsemaid peresid ning kõikide osalejate vahel loositakse välja mitmesuguseid auhindu.

EILI ARULA

blog comments powered by Disqus