Jõgeva linna staadionid on huvilistele avatud

SA  Jõgeva Sport hallata oleval linna staadionil ja abistaadionil tänavu tehtud tööd on sportimisvõimalusi avardanud.

Jõgeva linna staadionile paigaldati kaugushüppekastidele uued korralikud katted. Valmis sai ka  kuulide hoidmise kast kuulitõukesektori lähedal.

“Kahe koolimaja vahelisel alal paiknevale abistaadionile paigaldati uued jalgpalliväravad, sest vanad olid juba amortiseerunud.  Nii vähenes koormus linna staadionil ja uue hoo kasvamiseks sai sel aastal põhjalikult väetatud ja nägusaks lõigatud muru,” ütles sihtasutuse (SA) Jõgeva Sport juhataja Aita Saksing.

“Tööde eest maksis SA  Jõgeva Sport oma vahenditest. Ühe jalgpallivärava ostu toetas ka Jõgeva linnavalitsus,” lisas ta. Saksingu sõnul on lisaks jalgpallivõistlustele ja traditsioonilistele kergejõustikuvõistlustele linna staadionil muidki põnevaid sündmusi toimunud.

“Jõgeva linnapäevade ajal mais toimusid  Eesti Saksa Lambakoerte Ühingu organiseerimisel koerte universaalvõitja võistlused.  Korporatsioon Vironia korraldas aga augustis  kümnevõistluse, mille läbiviimisele aitasid kaasa SA Jõgeva Sport ja  Jõgeva gümnaasiumide  kehalise kasvatuse õpetajad Rainer Võsaste, Viktor Nõmm, Hille kirpu ja Tiiu Õunap ning noor kergejõustiklane Risto Võsaste.”

Staadionil  on alati toimetamas ja oma abi pakkumas  staadionimeistrid  Ats Kriel ja Valter Hannolainen. Aita Saksingul on palve, et kodanik, kes “laenas” staadionilt ühe osa jooksuraja piirdest,  selle võimalikult kiiresti tagastaks.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus