Lühidalt

Uudiseid kabe memoriaalturniirilt 

Enn Rüütsalu memoriaalturniiri VIII etapil oli 18 osalejat. Juba kuuendat korda võitis etapi Villem Lüüs 13 punktiga. Teine ja kolmas olid Jefim Titijevski ja Aleks Tarasenko 12 punktiga.

Liidrina jätkab V. Lüüs, kelle on punkte kokku 110. Järgnevad A. Koppel, A. Tarasenko ja M. Haljas, punkte vastavalt 95, 92, 88 ja 84. 

SULEV LUHT 

Põltsamaa jõe 38. suvemängud peetud 

Suvemängud on jätkuvalt piirkonna lastele, täiskasvanutele ja spordiveteranidele oodatud sündmus.

Kuulijännis oli naistest tublim Maia Võsu, veteranidest tema ema Helle. Meestest oli samal alal parim Andres Krass, veteranidest Aare Ilves, kes oli esimene ka kaugushüppes.

Topispallivisetes olid tublimad Lustivere, Kamari ja Adavere lapsed.

Rannavõrkpallis oli pinget meeste mängudes. Põltsamaalased Markel Luik, Taavi Arula ja Sander Kulp alistasid otsustavas kohtumises Lustivere ja Kolga-Jaani. Korvpallis võtsid aga võidu Kolga-Jaani poisid ja Põltsamaa I võistkond.

Rahvastepallis olid osavamad Kolga-Jaani tüdrukud, jalgpallis Põltsamaa poisid.

Kanuusõidus ei saanud teised segapaarid vastu Kirly Kadastikule ja Alar Sadamale, üle Põltsamaa jõe ujumises olid parimad Carina Aria ja Kirly Kadastik ning  meestest ei saanud keegi vastu Rauno Kuusele ja Rünno Savirile.

Petangis oli võidukas Põltsamaa I võistkond, soome kurnis sai üllatusvõidu Ilmar Roosioks Võhmast.

Tennises viis meestest esikoha Tartusse Juhan Loorits, naistest oli parim Silvia Linnuste.

Jalgrattakrossis oli tüdrukutest kiireim Anu Peetsalu ja poistest Kevir Tamm, meestest Alar Sadam, meesveteranidest Aimar Pedari.

Juhtide võistluses lõi vapralt meestega kaasa Pajusi vallavanem Reet Alev.

VILLU OJASSALU 

Põltsamaa ja Jõgeva ühisvõistkond hoiab kolmandat kohta 

B-klassi esiliigas mängivad Põltsamaa/Jõgeva jalgpallivõistkonna noormehed on maha pidanud kaheksa kohtumist ja sellega kindlustanud endale liigatabelis kolmanda koha. Augusti keskel peetud kohtumises FC Pirita vastu said meie maakonna poisid tallinlastest jagu lausa seisuga 9:2. Kõige enam lõi väravaid Margo Parkala, kes jõudis kohtumises viie väravani. Kaks väravat said kirja Andro Lepp ja Kaarel Põldma.

Teisipäeval Põltsamaal peetud kohtumises tuli võõrustajatel tunnistada 2:3 Tallinna Flora paremust. Flora on praegu ka B-klassi noormeeste esiliigas tabeli liider. Väravalööjate edetabelit juhib selles liigas Põltsamaa/Jõgeva võistkonna ründaja Margo Parkala, kelle arvel praegu kuraditosin väravat. 

EILI ARULA

blog comments powered by Disqus