Jõgeva ja Mustvee kristlikud noored olid Kauksis laagris

Juba kolmandat suve olid Mustvee ja Jõgeva kristlikud noored Kauksis laagris. Laagrilisi kogunes kahe linna peale kokku viiekümne ringis, laagri korraldasid Jõgeva Babtisti Kogudus ja Mustvee Betaania Kogudus. Külalisi käis laagris Tartust, Rakverest, Paidest, Haapsalust, Valgevenest, Brasiiliast ja Kanadast ning Ameerika Ühendriikidest.

Marit Tolmuski sõnul said noored neli päeva kestnud laagris palju huvitavaid teadmisi. Kõige põnevam oli tema sõnul suur maastikumäng, kus tuli kõik oskused proovile panna. Samas oli see ekstreemne maastikumäng ka kõikide jaoks väga huvitav.

Ilmaga noortel vedas, kuigi mõnel ööl tuli väike vihmasabin. Oluline oli osalejate jaoks leida ka uusi sõpru ja seegi soov täitus, sest enamik laagrilisi olid 15-18aastased.

Sõpruskogudus USAst kinkis laagrite läbiviimiseks suure grillipanni, millega on hõlpsam toitu valmistada.

Noorte kinnitusel oli laager peamiselt puhkamiseks mõeldud, kuid nad said ka võrkpalli mängida. Laagri alguses tehti kohe ühiselt laagriplats korda.

Veel pidi iga rühm lavastama väikese näidendi ja sellega said kõik kenasti hakkama. Esinemiste ajal kostus peaaegu iga etteaste ajal naerupahvakuid, sest laagrilised olid välja valinud lõbusad sketšid.

Pea pooled osalejad on kõikides laagrites käinud ja kui tänavune läbi sai, hakati juba järgmist suve ning uut laagrit ootama.

i</span>

HELVE LAASIK

blog comments powered by Disqus