Nooruse mehed said kirja esimese kaotuse ja kuuenda võidu

Viis esimest kolmanda liiga kohtumist on Jõgeva Noorus 96 võistkond suutnud võita. Mai viimasel nädalavahetusel tuli neil aga Welco Elekter võistkonnalt vastu võtta esimene kaotus, mis kompenseeriti eelmisel nädalavahetusel Valga üle saadud suureskoorilise võiduga.

Esimesed kolm punkti tuli liigatabelis ära anda võistkonnale Welco Elekter. Kohtumise esimene poolaeg oli üsna sündmustevaene, avavärava suutis Welco Elektri eest kolmekümne kolmandal minutil lüüa Ragnar Suurmets. Teisel poolajal määrati Jõgeva kasuks penalt, mille Mairo Tikerberi suutis realiseerida.

Veerand tundi enne kohtumise lõppu jõudsid Welco mehed ikkagi teise väravani, lisa ei tulnud kummaltki poolt. Noorus mängis kohtumise viimased kümme minutit ka ühemehelises vähemuses, sest Eigo Loorius korjas endale kohtumise jooksul kaks kollast kaarti, mis ta mängust eemaldasid. Klubi treener Igor Orlov  polnud sellest 2:1 kaotusest väga löödud, sõnades, et niigi kaua on hästi läinud.

Möödunud laupäeval Jõgeva aleviku staadionil peetud kohtumine Valga Warrioriga oli aga hoopis teist masti.  Esimese väravani jõudis kodumeeskond kahekümnendal minutil, kui värava lõi Mairo Tikerberi. Noormees kasvatas Jõgeva võistkonna edu ka seitse minutit hiljem ning siis läks väravatesadu lahti. Esimese poolaja lõpuks oli seis juba 5:0 Valga võistkonna kahjuks.

Teise poolaja algul jätkas Noorus sama mängutempoga ning aktiivne mänguplaan tõi kohe ka tasu. Viiekümnendaks minutiks oli seis juba 7:0. Pärast nii turvalist edu otsustas Nooruse võistkond anda mänguaega noorematele mängijatele. Kuuekümne viiendal minutil pani Kristjan Kuldmägi SK Nooruse poolt mängule punkti, lüües meeskonna kaheksanda värava. Lootusetus seisus olnud Valga suutis siiski kümmekond minutit enne mängu lõppu oma auvärava lüüa.

Seitsmest peetud kohtumisest on SK Noorus võitnud kuus. Kolmanda liiga väravaküttide tabelit juhib momendil konkurentsitult Nooruse ründaja Mairo Tikerberi, kes on seitsmes mängus löönud kokku kakskümmend neli väravat. Väravalööjate tabelis on järgmisel kohal Quattromedi mängija Alar Alve, kelle arvel on kaksteist väravat. Järgmine kohtumine peetakse juba sel pühapäeval Tartus, mil Jõgeva võistkonda võõrustab Quattromed.

i

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus