Noorus on võitnud kõik neli kohtumist

Kolmanda jalgpalliliiga lõuna tsoonis kulgevad Jõgeva jalgpalliklubil SK Noorus kohtumised siiamaani ootuspäraselt, neljast kohtumisest pole kaotatud ühtegi.

Üle-eelmisel nädalal oli Nooruse vastaseks SK Tääksi võistkond, kelle koduväljakul külmalinna jalgpallurid end maksma panna suutsid. Kohtumise avavärav sündis juba kuuendal minutil, mil Kristjan Kuldmägi virutas palli vastaste väravasse. Esimesel poolajal sai kolmekümne esimesel minutil jala valgeks Mairo Tikerberi ning Mairo kordas oma saavutust ka neljakümnendal minutil. Poolajale mindi Jõgeva Nooruse 3:0 eduseisult.

Teine poolaeg algas üsna agressiivselt. Esimese viie minuti jooksul teenisid kaks Jõgeva mängijat — Eduard Lehtmets ja Mario Tikerberi — kollased kaardid. Sama värvi kaardi sai kirja ka Rando Haugas Tääksi rivistusest. Kuuekümne teisel minutil suutsid ka Tääksi mängijad väravani jõuda. Samas vastas kuus minutit hiljem sellele ka Jõgeva meeskond, Mairo Tikerberi tegi kübaratriki ning lõi meeskonna neljanda ja oma kolmanda värava. Topelt-kübaratrikist jäi nooremal Tikerberil puudu vaid üks värav. Kohtumine lõppes 6:3 Jõgeva Nooruse kasuks ning viis väravat  lõi Jõgeva poolt Mairo Tikerberi, kes juhib ka kolmanda liiga väravaküttide edetabelit.

Eelmisel nädalavahetusel oli SK Nooruse vastaseks Jõgeva linna staadionil Navi Vutiselts. Ka selles kohtumises ei andnud Noorus karvavõrdki järele ning võitis kohtumise 5:0. Praegu on Noorus liigatabelis ainuke, kes on võitnud kõik kohtumised, kuid siiamaani on Jõgeva meeskonnal mängitud vaid neli matši, samas kui konkurentidel on peetud juba viis või kuus kohtumist. Järgmine kolmanda liiga mäng peetakse sel laupäeval Jõgeva linna staadionil, kus SK Nooruse vastaseks on Põlva FC Lootos.

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus