Maakonnas esimene ring lõpusirgel

 

Maakonna meistrivõistlustel jäähokis on nelja meeskonna vahelisel turniiril jõutud lõpusirgele. Pidamata on veel üks mäng ja tabelit juhib täisedu, kolme võiduga Jõgeva linna meeskond.

Viimastes mängudes alistas Jõgeva linn kõigepealt Põltsamaa 9:2 ja möödunud pühapäeval peeti tasavägine mäng mulluse turniiri kahe parema — Jõgeva linna ja valla meeskonna vahel.

Esimene poolaeg ennustas ühepoolset mängu, sest meistritiitlit kaitsev linna meeskond asus 3:0 juhtima. Edasi aga mängupilt muutus. Valla meeskond sai mängu käima ja üritas kõigest väest. Janno Pärn ja Mihkel Pärs kahandasid kaotusseisu minimaalseks. Viimased neli minutit ründasid valla mängijad pea lakkamatult. Häid väravavõimalusi tekkis Mati Tali valvatud värava ees mitmeid, aga viigiväravat ei sündinud. Linn võitis 3:2 ja astus sellega pika sammu meistritiitli suunas.

Sest viimases mängus alistati veel ka noortekoondis 8:3. Nii on avaringist pidamata üks kohtumine: Jõgeva vald – Põltsamaa. Tabeliseis on selline:

1. Jõgeva linn 6 punkti (3 mängust) 20:7, 2. Jõgeva vald 2 (2) 7:4, 3. Põltsamaa 2 (5:9), 4. Noorus 0 (3) 4:16.

Kui ilmaolud võimaldavad, mängitakse märtsikuus ka teine ring. Vastasel juhul võiks Jõgeva linna meeskonnale juba meistrimedalid kaela panna.

IMRE ERIMAA

blog comments powered by Disqus