IRL Jõgevamaa piirkonna juhtimine usaldati Aivar Kokale

Riigikogu liige Aivar Kokk valiti Isamaa ja Res Publica Liidu Jõgevamaa piirkonna juhatuse esimeheks.

Mustvee kultuurikeskuses peetud Isamaa ja Res Publica Liidu Jõgevamaa piirkonna aasta üldkoosolekul valiti Aivar Kokk silmapaistva häälteenamusega algul 13-liikmelisse juhatusse ning seejärel selle  esimeheks.

“Kui oled sidunud end erakonnaga ja valitud riigikogusse, tuleb teha oma tööd kogu südamest ja võimalikult mitmekülgselt ja avaral tasandil. Usun, et IRLi piirkonnajuhina saan jõudsamalt kaasa aidata valuküsimuste lahendamisele Jõgeva- ja Tartumaal, kust olen saanud mandaadi parlamenti,” põhjendas Kokk nõustumist kandideerima juhatuse esimeheks. Tema sõnul on omavalitsuste muresid suudetud 2012. aasta riigieelarve vastuvõtmisel paremini arvesse võtta.

“Olles koalitsioonis, olen näiteks saanud anda panuse selleks, et  omavalitsustele teedehoolduseks eraldatav aktsiisimaksudest laekuv summa tõusis  40 protsendi võrra. Selle kavatsuse üleval hoidmiseks ja teostamiseks tuli kuni viimase hetkeni teha suurt “lobitööd”,” rääkis poliitik.

Kokk märkis, et Mustvee kultuurikeskuses korraldati IRL Jõgevamaa piirkonna aasta üldkoosolek selleks, et juhtida erakonna tähelepanu Peipsi piirkonna temaatikale ja ühtlasi tutvustada tänavu suvel valminud esinduslikku ja nüüdisaegset kultuuritemplit.

Isamaa ja Res Publica Liidu Jõgevamaa piirkonna juhatuse aseesimeheks valiti Põltsamaa linnavolikogu liige ja ettevõtja Toivo Peets, kes seni oli juhatuse esimees.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus