Raivo Sunist saab Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu tegevdirektor

 

Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu tegevdirektori  leidmiseks korraldatud konkursi võitis Raivo Suni, kes seni on töötanud Eesti Rahvusringhäälingu uuringute ja analüüsi osakonna juhatajana, Ajakirjanduse Uurimis- ja Koolituskeskuse rajaja ning Põltsamaal asuva pressimuuseumi eestvedaja.

Tutvustades Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuhiks kandideerides oma põhimõtteid, märkis Suni, et käsitleb omavalitsusliitu kui koostöö kogu ning peab oluliseks omavalitsuste vahelist koostööd erinevatel tasanditel maakonnasiseselt, kogu Eestis ja ka rahvusvahelises võtmes.

“Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuhiks kandideerima ajendas suuresti ka see, et minu pere elab Põltsamaal,” ütles Raivo Suni, kelle abikaasa Kadri Suni töötas enne lapsepuhkusele jäämist Põltsamaa linnavalitsuses haridus- ja kultuurinõunikuna.

“Seni on Raivo Suni Jõgevamaal oma tegudega silma paistnud ennekõike Põltsamaal. Usutavasti saab tema häid ideid, tegutsemistahet ja avarat silmaringi peagi tundma kogu Jõgevamaa,” ütles Põltsamaa linnapea Jaan Aiaots.

Raivo Suni asub Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu tegevdirektorina tööle 2012. aasta jaanuaris.

Konkurss Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu  tegevdirektori ametikohale kuulutati välja seoses kauaaegse  tegevjuhi Ants Orgulase pensionile jäämisega.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus