Lühidalt

Jõgevamaa noorte meistrivõistlused males

Reedel peeti spordihoones Virtus Jõgevamaa noorte meistrivõistlused males.
Meistritiitlid mängiti välja kolmes arvestusrühmas.
Noored poisid: 1. Romet Martjan (3,5 p), 2. Mikk Raudsepp (3,5 p), 3. Riho Kööp (2 p).
Suured poisid: 1. Ants Marten Prii (7p), 2. Sten Sootla (6 p), 3. Janus Pinka (5 p).
Neiud: 1. Krista Kupits (2 p), 2. Jaana Kaarend (0 p).
Kui nooremate poiste esikoht läks Lustivere põhikooli, siis kõik ülejäänud medalid kuuluvad Jõgeva Gümnaasiumi õpilastele.

i
ANTS PRII, võistluse kohtunik
 

Kergejõustikuveteranid kohtusid Põltsamaal

Vabariigi tublimad kergejõustikuveteranid olid nende kauaaegse eestvedaja, tartlase Enno Akkeli kutsel möödunud laupäeval taas Põltsamaal.

Edukamaid, kes tõid Belgias Centis hallis peetud maailmameistrivõistlustelt ning staadioniradadelt heite- ja hüppepäevadelt USAst Sacramentost Eestisse 35 auhinnalist kohta, autasustati siingi mälestusesemetega.

Tänukirja 80-84-aastaste rekordi uuendamise eest 100 meetri jooksus sai Villu Ojassalu (senine rekord oli 20.70, uus 18.60).

Mälumängus said Jõgevamaa veteransportlased  Rapla ja Harju järel kolmanda koha. 

Kaks kolmandikku mängitud

Maakonna meistrivõistlustel bridzhis paaridele on 12 voorust mängitud 8. Kalle Ojassalul-Jüri Mekšunil on tabelis 50, 5, Arnold Kivikul-Hillar Sibulal 43 ja Toivo Vähil-Hillar Ruusil 39,5 punkti. Kokku osaleb võistluspaare 12. 

Raske võit

Põltsamaa Felixi võrkpallimeeskond sai hiljuti Eesti meistrivõistlustel esiliigas raske 3:2 võidu  Tallinna Ülikooli meeskonna üle. 

Simultaanil võidukalt 

Villu Ojassalu andis nädala eest Lustivere kooli male- ja kabehuvilistele simultaani. Kui ta aasta eest sai sealt ühe kaotuse ja pidi leppima kahe viigiga, siis tänavu sai simultaaniandja kirja 13 võitu. 

OSKAR PURI

Tähe esiliiga meeskond võttis vastu kaotuse 

JSK Selver/Tähe duubelmeeskond kaotas möödunud nädalal TVK Leegid võistkonnale. Kohtumine algas üsna tasavägiselt, esimesel kolmandikul jäid võistkonnad 3:3 viiki. Teisel kolmandikul suutis Tähe oma edu kasvatada ning puhkama mindi seisult 7:6. Siiski lagunes Tähe mäng viimasel kolmandikul kahjuks täielikult. Vastased põrutasid Tähe väravasse neli palli, millele Jõgeva poisid vastata ei suutnud. Vastu tuli võtta 9:7 kaotus. Jõgeva võistkonnast tunnistati parimaks mängijaks Kaspar Virkus.

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus