Tähe võttis läbi suurte raskuste võidu

 

Möödunud nädalal pidas JSK Selver/Tähe esindusmeeskond Eesti meistrivõistluste kohtumise  SK Saku Fortunaga, mis suudeti küll napilt võita, kuid Tähe meeskonnaliikmed kandsid  üsna suuri kahjusid.

Kohtumist alustas JSK Selver/Tähe esindusmeeskond pooliku koosseisuga. Mitmed põhimängijad olid vigastuste ning ka töökohustuste tõttu mängust eemal ja neid asendas kolm duubelmeeskonna mängijat. Juba kohtumise avakolmandikul oli näha, et tuleb äärmiselt põnev ning tasavägine mäng. Esimene kolmandik lõppes 2:2 viigiga.

Järgmisel kolmandikul vigastas end Tähe ründaja Alari Pagi sedavõrd õnnetult, et pidi platsilt lahkuma. Siiski suutis Tähe veel mängu hoida ning teine kolmandik lõppes Saku eduseisuga 5:4. Viimasel kolmandikul ei edenenud kohtumine Tähe võistkonnale rahuldavalt. Kaitse oli auklik ning Saku Fortuna suutis kohtumise 53. minutil saavutada Tähe üle 9:7 edu. Jõgeva mängijad ei andnud veel alla ning paar minutit hiljem oli tablool 9:9 viik.

Viimasel minutil suutsid Saku Fortuna mängijad saavutada 10:9 edu ning tundus, et mäng ongi tehtud. Siiski ei olnud seda meelt Jõgeva meeskond eesotsas Nikita Bõstroviga, kes virutas Pavel Semenovilt saadud söödu vastaste väravasse vaid kuus sekundit enne normaalaja lõppu. Sellega viidi kohtumine lisaajale, kus Bõstrov viskas Hannes Pagi söödust ka kohtumise  võiduvärava.

“Kiita tuleb kõiki mängijaid, sest lootusetus seisus ei andnud keegi alla ning võideldi lõpuni,” ütles klubi treener Marko Saksing. Selles kohtumises tegid tohutu töö ära Pavel Semenov, kes andis kaks resultatiivset söötu ning viskas kuus väravat, ning võistkonna kapten Nikita Bõstrov, kes olulistel hetkedel vajalikud väravad realiseeris. Pärast kuut meistriliiga kohtumist asub JSK Selver/Tähe esindusmeeskond meistriliiga tabelis TTÜ/Team Exceli ja SK Augur/Wastelandi järel kolmandal kohal.

JSK Tähe esindusmeeskonna helgeid tulevikuplaane varjutavad aga paljude oluliste mängijate vigastused. Möödunudnädalasel kohtumisel sai uuesti vigastuse Alari Pagi ning momendil on veel vara hinnata, mil mees uuesti heasse mänguvormi saab. Hiljuti põlveoperatsiooni läbi teinud Nikolai Roop peab palliplatsist eemal olema veel paar kuud ning ründaja Margus Gussi vigastus osutus arvatust tõsisemaks, seega on tema hooaeg  lõppenud. Algselt esindusmeeskonna rivistuses olnud Siim Hõim ja Merlis Kärson jätkavad mängimist Eesti teises liigas SEB Jõgeva võistkonnas.

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus