Tähe noortekoosseis võitis ning neiud suutsid üllatada

Ülemöödunud nädalal pidasid Tähe U13 poistekoosseis ning U19 neidude koosseis Eesti meistrivõistluste kohtumisi, kus poistel läks sel korral neidudest veidi paremini.

JSK Selver/Tähe 99 ehk U13 vanusegrupi poistevõistkond pidas kaks kohtumist. Esimeses mängus oldi vastamisi Jäneda SK võistkonnaga. Juba mängu esimesel poolel näitasid Tähe poisid, mis puust nad tehtud on, ning läksid kohtumist 5:1 juhtima. Ka teine mängupool kulges Tähe mängijate dikteerimisel. Jäneda väravasse virutati veel kolm palli, millele vastasvõistkonna mängijad suutsid vastata vaid ühega. Kohtumine võideti 8:2. Selles mängus tegid head tööd ning kogusid resultatiivsuspunkte Asso Kõuts, Lauri-Robert Indus, Nikita-Aleksander Šnurov, Ermo Narits ning Andreas Õun.

Teises kohtumises oli Tähe 99 kooseisu vastaseks Paide-Järva SHK võistkond. See kohtumine ei läinud nii libedalt, kui mäng Jäneda vastu. Siiski oli esimesel mängupoolel turvaline edu Tähe võistkonnal, nimelt mindi puhkama Tähe 6:3 eduseisult. Teine mängupool oli võrreldes esimesega pisut tasavägisem, kuid siiski jäi lõppkokkuvõttes peale Tähe seisuga 9:5. Selles kohtumises kogusid resultatiivsuspunkte Karl Kalm, Andre Laurimäe, Rene-Hendrik Sirkas, Rene Hõim, Asso Kõuts, Lauri-Robert Indus, Steven Vend, Nikita-Aleksander Šnurov, Heino Avi, Ermo Narits ja Andreas Õun, kes tunnistati võistkonna parimaks mängijaks.

Tähe neidude U19 koosseis pidas samuti oma esimesed Eesti meistrivõistluste kohtumised. Esimeseks vastaseks oli Tähe võistkonnal Tamsalu EBE, kes osutus Jõgeva tüdrukute jaoks liiga kõvaks pähkliks. Tamsalu EBE võitis Tähe võistkonda ülekaalukalt, kohtumise lõppskooriks jäi 12:0 Jõgeva võistkonna kahjuks.

Teiseks kohtumiseks SK Saku Fortuna vastu said Tähe neiud aga oma mängu käima. Esimene kolmandik möödus väravatevaeselt, puhkama mindi Saku võistkonna 1:0 eduseisult. Teine kolmandik mängiti 2:2 viiki, seega viimase kolmandiku alguses oli Saku 3:2 Jõgeva võistkonnast ees. Siiski ei jätnud Tähe neiud jonni ning võitlesid lõpuni. Viimasel kolmandikul mängiti kõigepealt seis viiki ja poolteist minutit enne normaalaja lõppu virutas Hanna-Riin Guske palli vastaste väravasse. Sellega kindlustati ka 4:3 võit Saku Fortuna üle. Resultatiivsed olid selles kohtumises Tähe mängijatest Eneli Vadi, Hanna-Riin Guske, Rimante Valancauskaite, Eleri Narits ja Sigrid Saaremäe, kes tunnistati ka kohtumise parimaks.

i

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus