Jõgevamaale hakatakse ehitama mini-arenasid

Mini-arenad võimaldavad tegelda mitmete spordialadega: tennise, võrkpalli, korvpalli, jalgpalli ja hokiga. “Mini-arenasid vajavad sportimiseks ja terviseedendamiseks erinevate põlvkondade inimesed, eriti aga noored. Oleme Oskar Lutsu Palamuse Gümnaasiumi direktori Kuuno Lillega arutanud, et Palamusele oleks mõttekas ehitada mini-arena kooli staadionile,”  ütles Palamuse vallavanem Urmas Astel. “Mustveesse oleme mini-arena jaoks juba sobiva koha leidnud ning see asub Mustvee Gümnaasiumi staadioni taga,” teatas linnapea Mati Kepp.

Maavanem Aivar Kokk avaldas arvamust, et esimesed mini-arenad võiksid Jõgeval valmida tuleva aasta sügisel  Kokku kuluks nende rajamiseks ligi 5 miljonit krooni, kusjuures  ühe spordiväljaku maksumus ulatuks  500 000 krooni. Kindlasti on tarvis ka omavalitsuste kaasrahastamine.

Vajaliku raha taotlemiseks tellitakse projekt Jõgevamaa  Arendus- ja Ettevõtluskeskusest.

“Mini-arenad tulevad kindlasti kasuks spordihuvi suurendamisel ning võimaldavad korralda ka piirkonnasiseseid spordivõistlusi,”  ütles Jõgevamaa Spordiliidu Kalju tegevesimees Uno Valdmets ja lisas, et Adaveres on mini-arena juba olemas. See ehitati Põltsamaa valla spordiklubi Tervis juhatuse esimehe Väino Treimani ja Põltsamaa vallavanema Toivo Tõnsoni algatusel.    

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus