Kas kooliaasta algus on Teile rõõmus või kurb sündmus?

Rein Kroll

Miks see peaks kurvastama, ikka on rõõmus sündmus. Koolis on palju rõõmustavat. Mina lõpetasin keskkooli juba 45 aastat tagasi ja hiljuti oli klassi kokkutulek, mis oli ka ääretult tore sündmus.”

Ljudmilla Hallist

Kooli algus rõõmustab mind küll, sest minu kaks lapselast käivad koolis ja üks on nendest ka kaks aastat järjest ainult viitele õppinud. Praegu läheb ta kolmandasse klassi. Kooliskäimine on väga vajalik ja mina soovin, et mul lapselastel elus hästi läheks.”

Kaido Alev

Kooli algus on küll lahe, kuid hiljem läheb raskeks. Lähen sügisel üheksandasse klassi ja kevadel on eksamid. Muidu kool on vajalik küll ja koolis tuleb käia, et saada hea haridus ja kindlustada endale tulevik.”

Rünno Marmor

“Miks peaks kooliaasta algus kurvastama? Koolialgus on ikka rõõmus sündmus, lapsed saavad uuesti oma sõpradega kokku. Mul endal käib kaks last koolis ja nemad küll ei kurda kooliaasta algamise pärast.”

Mait Murumaa

“Kooliaasta algus on lahe, hea, et lõpuks suvi otsa saab. Mitte et suvel midagi viga oleks, vaid õpilased saavad koolis sõpradega uuesti kokku. Tarkust peab ikka taga nõudma, muidu jääd lolliks.”

Urve Sepp

“Loomulikult on kooliaasta algus rõõmus sündmus, kahju ainult, et ilm 1. septembril nii jahe on. Kõik minu lapsed ja lapselapsed on siin Jõgeval koolis käinud. Peaasi, et arendataks koole nii, et lastel oleks seal hea käia. Selle koha pealt tuleks kiita meie tublit maavanemat, kes on koole selle koha pealt väga palju aidanud.”

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus