ASi Valmeco ehitusmaterjalide kauplus võib suureneda

AS Valmeco kuulub ühe esimese taasiseseisvunud Eestis loodud ettevõtete ühenduse Espak Grupp kooseisu.

“Valmeco on Espaki kaubamärgi all turustatavate kaupade edukas edasimüüja Jõgeval. Arvestades suurt ostuhuvi jäävad firma ehitusmaterjalide kaupluse praegusest pinnast väheks, mistõttu võib tekkida reaalne vajadus keskuse laiendamiseks,” arvas Espak Grupi kaubandusjuht Ivar Pikk. “Meie gruppi kuuluvad firmad on iseseisvad, mis võimaldab neil vajaduse korral efektiivselt ümber orienteeruda turu hetkekeseisu ja ettevõtte asukohta arvestades,” lisas ta.

Ostuhuvi tõusnud

Uku Keskuse juhataja Raul Taul selgitas:

“Viimastel aastatel on ostuhuvi tõesti tõusnud. Kauplust külastavad kliendid nii Jõgevamaalt kui ka naabermaakondadest. Uusi maju ehitatakse Jõgevamaal küll veel vähe, kuid palju hangitakse ehitusmaterjali ka remonditöödeks.”

Raul Tauli sõnul avati Uku Keskus 2003. aastal, kuid kaubandustegevusega  on 16-aastane firma AS Valmeco tegelenud juba kümme aastat.

Traditsiooniks suvepäevad

“Kuigi räägitakse kinnisvara- ja ehitusturu stabiliseerumisest, mis teatud mõttes ka tõele vastab, ehitatakse Eestis ikka palju ja püsib nõudlus ka ehitusmaterjalide järele,” märkis Ivar Pikk, kes andis ka üldülevaate Espak Grupi tegevusest.

“1991. aastal loodud ettevõtete ühenduse põhiliseks tegevusalaks on ehitus- ja sisustusmaterjalide ning kodukaupade jae- ja hulgimüük, ehitustegevus ja paljud muudki tööd. Meie kaupluste võrk hõlmab aga kõiki Eesti piirkondi. Espak Gruppi kuuluvad firmad annavad tööd rohkem kui 650 inimesele. Ühenduse 2006. aasta käive ilma sisekäibeta oli 1,16 miljardit krooni ja kokku teenisid ettevõtted 100,84 miljonit krooni.”

Espak Grupi ettevõtetel on traditsioon korraldada suvepäevi. Tänavu organiseeris need AS Valmeco ning need toimusid Voore Külalistemajas.

“Kahel päeval oli kokku puhkamas üle 500 inimese ? lisaks ettevõtete töötajatele ka nende pereliikmed. Nii palju rahvast pole varem suvepäevadel osalenudki. Voorel on suurepärased tingimused ja tasemel teenindamine, mis aitavad hästi tööpingeid maandada ning mitmekülgselt lõõgastuda,” rääkis kaubandusdirektor Ivar Pikk.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus