Orienteerujad Jõulumäel

SK Visa noortest lõpetas 11-aastane Margareth Pilv hooaja 8. ja 16-aastane Laura Suur 9. kohaga. Hooaeg tervikuna kulges mõlemal edukalt. Margareth Pilv tegi näiteks säravaimad esitused kolmel korral tugevas rahvusvahelises konkurentsis kaheksandaks tulles (lisaks Jõulumäele veel Euroopa MV taustavõistlusel Ilves-3 Otepääl ja Läti GP-l Cesises). Noormeeste paimaks saavutuseks oli 14-aastase Indrek Pärna kolmas koht Ilves-3-l.

Läbi hooaja kestnud Eesti Orienteerumisliidu noorte karikasarjas saavutas 17-aastane Rain Vaikmäe 9., Margareth Pilv 10., 17-aastane Oskar Orupõld 11., 15-aastane Rahel Valdmaa 12. ja Laura Suur 13. koha. Täiskasvanute poolelt tasub mainida Janno Kiviku ja Tauno Kure üheksandaid kohti Eesti meistrivõistluste erinevatelt distantsidelt. Pingelised õpingud ja muu huvitegevus pärssisid siiski mõnevõrra treeningrühma senise tuumiku sportlikku aktiivsust ja suutlikkust.

Tuleval kevadel pakub Kuremaa Spordikool orienteerumisalast õppimis-, treenimis- ja võistlemisvõimalust kõigile kuni 15-aastastele noortele. Kui huvilisi leidub, saab harrastada talvel suusaorienteerumist koos tubase kaardiõppega ning soodustingimustel ujumisvõimalusega Kuremaal. Info tel 772 3202 või 5556 8233.

TOOMAS PUSS

blog comments powered by Disqus