Pahad poisid tuuritavad

Etenduses kaasa löövate näitlejate nimesid vaadates võib öelda, et tegemist on rahvusvahelise ning intregeeritud trupiga. Lavastuses mängivad Dajan Ahmet, Madis Milling, Marika Korolev, Anne Veesaar, Dan Põldroos, Aleksandr Zukerman, Tatjana Jegorushkina, Sten Zupping  ja Väino Laes.

?Näitetrupis lööb kaasa Eesti komöödianäitlejate paremik,? sõnas Komöödiateatri eestvedaja ning etenduse eesti keelde tõlkinud Hannes Villemson.

Etenduses mängib ka teleekraanilt tuntud Aleksander Zukerman, kellel on GITIse näitlejapaberid taskus. ?Aleksandrit pole seni veel Eestis teatrilaval kasutatud. Meil on hea meel, et ta leidis teletöö kõrvalt aega ka etenduses osaleda,? sedastas Villemson.

Mainimata ei saa ka jäta Peeter Volkonski lavastajatööd, see on lihtsalt väga õnnestunud. ?Peeter on vabakutseline lavastaja ning minu hea sõber. Ta tunnetab hästi komöödia?anrit ning on teinud ka etendusele muusikalise kujunduse. Kuna ta on lisaks lavastajatööle ka näitlejaleiba maitsnud, siis ta tunnetab etenduse spetsiifikat ning oskab teha õigeid märkusi,? kiitis Villemson Volkonskit.

Anne Veesaar kiitis Jõgeva publikut. ?Väga tore publik oli ning reageeringud olid ka väga erksad. Selline hea mõnus tunne on.? Anne on olnud pikka aega lavalt eemal, teda on näitlejana näha saanud vaid televisiooni kaudu. ?Mul on plaanis rohkem etendustes kaasa lööma hakata, kui vähegi võimalusi tekib ning seltskond ja materjal sobivad,? lubas Anne Veesaar.

Anne leiab, et inimesed peaksid seda etendust vaatama tulema esiteks sellepärast, et me kõik vajame päevas vähemalt pool tundi naermist. ?Etenduses ?Pahad poisid? saab seda kindlasti rohkem,? lubas näitleja. ?Kaasalööv seltskond on  lõbus ja näidend hea ning mängitakse reaalset ja argist elu,? leidis Anne Veesaar. ?Kolmandaks pole ju valida suviste etenduste vahel, mis koju kätte tulevad.”

?Kui Jõgeval Jan Uuspõlluga ?Ürgmeest? mängisime, siis kohalik kultuurikeskus kutsus meid ka suvetuuriga siia, kuna siin ei ole suvel suuri teatrietendusi,? kostis Hannes Villemson.

Varasematel aastatel on toimunud etendused nii Palamusel, Põltsamaal kui ka Jõgeval. ?Kuna tänavu on ainult 21 etendust ? varasematel aastatel on olnud neid umbes 28 ? siis pidime kohtade suhtes valiku tegema. Kuna Jõgeva ja Palamuse vahel on vaid 14 km, siis otsustasime seekord Jõgeva kasuks,? selgitas Villemson. ?Samas näiteks Valgamaal ei toimu ühtegi etendust.?

Põltsamaal saab etendust vaadata juba esmaspäeval kell 20 Põltsamaa lauluväljakul.

BIRGIT KASTEPÕLD

blog comments powered by Disqus