Rattamaratoni lõpplahendus oli ootamatu

Teine koht läks Caspar Austale ja kolmas oli Raivo Maimre. Neljas oli Alges Maasikmets, viies Allan Oras. Esikuuiku lõpetas Raido Kodanipork.

Kui autasustamisel küsiti Alges Maasikmetsa käest, kas oli ka plaan jooksikud kinni võtta, siis ta kommenteeris seda nii, et ega noorte meeste vastu tema ikka enam ei saa.

Küsimusele, kas temast kui nooremast mehest ei olnud siis võitnute püüdmisel asja, vastas Allan Oras naljatamisi: ?Meil on Alges Maasikmetsaga kokkulepe, et perekond peab ühte hoidma,? (nad on meeskonnakaaslased – toim.) Vaatamata uute medalistide esilekerkimisele jäi Elion Estonian Cupi liidrisärk ka järgmisel sõidul Allan Orase kanda.

Võistluse peakorraldaja Enno Eilo avaldas talle heameelt, et vaatamata sellele, et inimesed olid kuulnud, et rajad on vihmast väga libedad ja võistlustrass raske, ei loobutud osalemisest. Tänavu oli Rakke rattamaratonil rekordarv osavõtjaid. Vaatamata raskele rajale ei olnud rajal ühtegi tõsist kukkumist, kaassõitjate suhtes oldi väga hoolivad.

Ilmselt näitab see kõik suurt usaldust korraldajate vastu ning selleks on ka põhjust, sest rajal oli tõesti palju julgestajaid. Väga kiire ja operatiivne oli ka kohtunike töö, sest poole tunniga oli igal osalejal käes diplom, kus oli näha koht nii üldjärjestuses kui ka oma võistlusklassis.

ILMAR PAJUMÄGI

blog comments powered by Disqus