Järvamaal tuleb vanade Volgade kokkutulek

Kokkutulek algab keskpäeval Paides, kus kultuurikeskuse väljakul saavad huvilised vanu Volgasid vaadata. Sealt sõidetakse ühise autorongina Kareda valda Esnasse, mis asub Järvamaa südames. Esna külaseltsi korrastatud kiigeplatsil on võimalik ka telkida.

Toimub Volgade iludusvõistlus, samas valitakse ka stiilseima riietusega Volga juht ning osaleda saab masinate teemalises viktoriinis.

Naised ja noored saavad vahetada kiiruse peale auto ratast ning lapsed osaleda liikluslinnaku rajamisel.  Liikluslinnak rajatakse looduslikust materjalist nagu savi, liiv või puuoksad, kaasa võib võtta ka kodus valmistatud asju.

Õhtul saab osaleda autoteemaliste laulude karaokevõistlusel, vaadata eelmiste kokkutulekute videosid ning esineb Imavere näitering pooletunnise külajandiga. Päeva juhib Raimo Aas ning jalga saab keerutada ansambli Törts saatel.

Lähemat infot ürituse kohta saab telefonil 56671096 (Maive Loorits), samal telefonil palutakse registreeruda ka Volga omanikel.

Eelmisel aastal osales kokkutulekul 26 vana sõidukit koos nende juhtide ning perede-sõpradega. Huvilisi kogunes aga mullu Esnasse vanu Volgasid vaatama ligi 500.

EVA KLAAS

blog comments powered by Disqus