Jõgeva alevikus toimub jalgpalliturniir Felix Adrati mälestuseks

Võistlused algavad kell kümme hommikul.  Võistkondadega on väljas Adidas, Eesti Ühispank, Eesti Päevaleht, SAK Tartu, Lõuna Politseiprefektuur, Tartu K &H ning SK Tähe.

Kõik on oodatud võistlusi vaatama ning kaasa elama, sissepääs on tasuta.

Ürituse peakorraldajateks on Jõgeva Ühisgümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Rainer Võsaste ja spordikeskus Virtus juhataja Toomas Klaarman.

Rainer Võsaste sõnul korraldajad ise kunagi olnud Felix Adrati õpilased ning nooremana ise turniiril osalenud.

Võsaste sõnul on võistkondi on turniirile otsitud tuttavate kaudu. Kindlasti püütakse kaasata turniirile ka tuntud inimesi ja ettevõtteid, et muuta võistlusi atraktiivsemaks.

Eelmistel aastatel on turniiril osalenud ka võistkond MC Toompea, kus mängivad ministrid ja Riigikogu liikmed. Sellel aastal küll see võistkond ei osale. Võsaste ei osanud veel öelda, kes millises võistkonnas platsile läheb, kuid tema sõnul on eelmistel aastatel Adidase võistkonna koosseisus tulnud mitmeid tuntud sportlasi, sealhulgas korvpallureid

Felix Adrat, kelle eestvõttel Jõgeva aleviku staadion algselt ehitati, oli kohalik spordiinitsiaator. Lisaks jalgpallialase tegevuse käivitamisele Jõgeval, tegeles ta ka teiste spordialade arendamisega.

EVA KLAAS

blog comments powered by Disqus