Politseikroonika

Vargused

Ajavahemikul 7.-21. november on sisse murtud Pajusi vallas Nurga külas asuvasse suvekodusse. Esialgsetel andmetel majast midagi varastatud ei ole.

Ööl vastu 18. novembrit on Jõgeva vallas Endla külas sisse murtud osaühingu hoidlasse ning varastatud umbes 330 liitrit diislikütust. Varguse ja lõhkumisega on kahju tekitatud kokku 2555 krooni.

18. novembril kella 19.45 ajal on Jõgeval Põik tänaval asuvas parklas sisse murtud sõiduautosse Toyota Corolla ning varastatud käekott, milles olid EV pass, erinevad magnetkaardid, mobiiltelefon Nokia 3310, päikseprillid ja 500 krooni sularaha. Kahju on omaniku sõnul tekitatud 2000 krooni.

19. novembril kell 4.25 teatati, et sisse on murtud Torma vallas Sadala alevikus asuvasse kauplusesse ning varastatud alkoholi, tubakatooteid ja toiduaineid. Varastatud kauba täpne kogus ja tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 20. novembrit on Jõgeval Rohu tänaval sisse murtud sõiduautosse VAZ 21011 ning varastatud aku ja tagumiste uksepiitade küljest plastikust õhutusrestid. Kahju on tekitatud kokku 700 krooni.

Samuti on ööl vastu 20. novembrit Jõgeval Tähe tänaval sõiduauto VAZ 21061 küljest ära murtud külgmised suunatuled ja kapotilt ära võetud parempoolne ventilatsiooniava rest. Kahju on tekitatud kokku 500 krooni.

Veel on ööl vastu 20. novembrit Jõgeval Tähe tänaval sisse murtud sõiduautosse VAZ 21013 ning varastatud kaks kõlarit, autoraadio ja muid esemeid. Koos lõhkumisega on omaniku sõnul tekitatud kahju kokku 1805 krooni.

Sarnaselt on ööl vastu 20. novembrit Jõgeval Tähe tänavale pargitud üheksalt sõiduautolt varastatud nende tootjalogod. Samal öösel on rüüstatud veel kahte sõiduautot Jõgeva linnas Rohu tänaval, ka nende autode küljest on ära murtud tootjalogod. Kahju on omanikele tekitatud summas 100-600 krooni.

Ööl vastu 21. novembrit on Palamuse vallas Kaareperes sisse murtud veoautosse Volvo ning kabiini katuselt varastatud kaks halogeenlampidega töötuld ja lõhutud kabiiniväline päikesesirm. Kahju on tekitatud kokku 8000 krooni.

Ööl vastu 21. novembrit on Adavere alevikus sisse murtud garaa?i ning seal olnud sõiduautolt VAZ 2101 varastatud aku, bensiinifilter ja bensiinipaak. Kahju on tekitatud kokku 1530 krooni.

Tabati pisivaras

19. novembril kella 12.40 ajal peeti Jõgeval Põik tänaval asuvas kaupluses kinni Aleksandr (1969). Mees oli põue peitnud ühe viinapudeli, kuid kassast möödudes libises see hõlma alt välja ning kukkus põrandale puruks. Alkoholijoobes mees toimetati esmalt kainenema.

Liiklusõnnetus

20. novembril kella 17 paiku juhtus liiklusõnnetus Põltsamaa vallas Tallinna?Tartu?Võru-Luhamaa maantee 133. kilomeetril, kus sõiduauto Mitsubishi Galant, mida juhtis Mati (1944) sõitis tagant otsa sõiduraja keskel liikunud valgustamata jalgratturile Valerile (1942). Jalgrattur sai kergeid vigastusi ning pärast esmaabi andmist lubati ta kodusele ravile.

Kristi Kuusik, Lõuna PP avalike suhete büroo pressiesindaja

blog comments powered by Disqus