November algab Lõuna-Eestis metsikute maitsetega

Metsik sea ja hirve kaisutus odrakruubi-metsaseene orsoto, karulaugupesto ja tšilli-pohlakastmega Kohvik Ateljees. FOTO: ÜLLE JUKK 1.–17. novembrini saab ligi 60 Jõgevamaa, Tartumaa, Põlvamaa, Võrumaa, Valgamaa ja Viljandimaa kohvikus või restoranis mekkida kahekäigulist erimenüüd, milles kasutatakse piirkonnale omaseid metsasaadusi. Jõgevamaalt pakuvad erimenüüd kuus söögikohta. ÜLLE JUKK Küllap on eestlaste metsalembust kõige värvikamalt portreteerinud kirjanik ja semiootik…


Kogu artiklit saab lugeda Vooremaa digilehest või paberväljaandest, mis on saadaval Jõgevamaa ajalehtede müügikohtades ja maksab vaid 2€.

Telli paberleht Telli digileht Sisene digilehe lugejana