Päästjate ja politei töömailt

23. septembril kell 19.07 teavitati häirekeskusele, et Jõgeva vallas Endla külas põleb sõiduauto mootoriruum ning kuulda on pauke. Päästjate saabumise ajaks oli teadmata põhjusel süttinud põleng levinud salongi ning sõiduk põles lausleegiga (pildil). Päästjad kustutasid põlengu kell 19.52. Auto hävis tules täielikult.   
27. septembril kell 6.58 juhtus Põltsamaa vallas Mõhkülas liiklusõnnetus kaubiku ja reka vahel. Päästjad vabastasid kaubikujuhi autost hüdraulilisi tööriistu kasutades ning andsid ta üle kiirabiarstidele. Päästjate jaoks lõppes sündmuse kell 9.32 pärast tee liiklusõnnetuse tagajärgedest puhastamist.
29. septembril kell 10.24 käisid päästjad Põltsamaa vallas Kaavere külas abis hoone vundamendiauku kukkunud kährikul. Loom toodi loomapäästevahendite abil august välja ning lasti metsa ääres lahti.
Kell 15.03 teatati, et Mustvee vallas Levala külas on hobune kraavis soisesse pinnasesse vajunud. Loomaomanikult saadud rihmade ja kopp-traktori abil saadi hobune tervelt välja.
PÄÄSTEAMET

Õnnetus Tallinna-Tartu maanteel
27. septembril juhtus liiklusõnnetus Põltsamaa vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 119. kilomeetril, kus 50-aastane mees kaldus veoautoga Opel Combo vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tuleva veoautoga MAN TGX, mida juhtis 69-aastane mees. Opeli juht toimetati haiglasse. 
PPA

blog comments powered by Disqus