Jõulukingi ABC: kõik alates kingi valimisest kuni pakkimiseni

SISUTURUNDUS

Jõuluaeg läheneb ja seetõttu pole kaugel aeg, kui tuleb hakata valima kingitusi. Selleks, et jõulukinkide valimine läheks sellel aastal lihtsamalt, anname sulle juhtnööre, kuidas leida parim kink kõikidele kallitele inimestele.

Kuidas valida jõulukingitust?

Selleks, et anda oma pereliikmetele üle kaunis kinkekarp, mis sisaldab rõõmustavat üllatust, oleme sinu jaoks pannud kokku ideed, kuidas leida ideaalne kingitus oma naisele, mehele, õele, vennale, vanematele ja lastele. Lisaks, kuidas valida sobiv kinkekarp või -kott kingitusele.

  1. Arvesta sellega, mis sinu kallile pereliikmele meeldib: kui ta armastab erinevaid ehteid, siis kingi talle uued kõrvarõngad või näiteks kaelakee. Spordihuvilisele leia midagi, mis seondub tema hobiga: näiteks uued sporditossud, spordikott või veepudel.

  2. Mõtle, kas ta on avaldanud soovi millegi üle, mida soovib peatselt osta. Näiteks kui sinu õde on maininud, et otsib endale uusi tasse, siis üllata õde näiteks uute Iittala teetassidega. Kui sa tead, et sinu isa soovib uut kampsunit, siis leia mõnus ja soe kampsun, mida ta saab talvel kanda.

  3. Kui sul on keeruline kinki valida, siis alati on hea idee kinkekaart. Näiteks Kaup24 ja Hansaposti valikust saab endale tellida kõiksuguseid kaupasid ja seetõttu saab ka meie kinkekaartidega tellida meelepäraseid tooteid moekaupade, sporditarvete, kodusisustuse, elektroonika ja paljude muude kategooriate seast.

Kuidas kingitust pakkida?

Kas valida kinkekarp, -kott või pakkida kingitus hoopis paberi sisse? Kingituste pakkimiseks on mitmeid viise ja parima valimiseks tuleb arvestada kingitusega ise. Näiteks tasub neid kinke, mis on juba karbi sees, pakkida lihtsalt paberisse, asetada sellele lips ja kaunis käsitöökaart

Juhul, kui sinu kingitus sisaldab mitmeid erinevaid asju nagu näiteks villaseid sokke, parfüümi ja maitsvaid isetehtud küpsiseid, siis leia selle jaoks spetsiaalne kinkekarp, kuhu sisse need mahutada, ning seo peale lips. Kui sa soovid karpi veel kaunistada, siis aseta lipsu vahele väike kuuseoks.

Samuti sobib erinevate väikeste kingituste pakkimiseks kinkekott. Kinkekott on üks lihtsamaid viise, kuidas kingitusi pakkida, sest see ei näe ette eraldi pakkimist ja lipsu peale asetamist. Sinna sisse sobib panna nii pehme mänguasja, millega üllatada enda last kui ka hea raamatu, mille kingid oma emale. Vali vastavalt kingi suurusele sobivas suuruses kott ning soovi korral lisa kingitusele juurde jõulukaart.

Kingituse pakkimiseks ei pea pöörduma lähimasse lillepoodi või mõnda teise kohta, kus kingituste pakkimise teenust osutatakse. Kaup24 ja Hansaposti valikust saad tellida sobiva pakkepaberi või kinkekarbi ja kõik enda kingitused ise pakkida. Kui sa ei tea täpselt, kuidas oma kinke pakkida, siis leiad inspiratsiooni nii Pinterestist kui ka Google’ist. Nii saad pakkida kingitused täpselt nii nagu sa ise soovid ja hoida pakkimise pealt raha kokku.

 

blog comments powered by Disqus