Jõgeva SK Tähe alustas hooaega võiduga

Eesti saalihoki meistermeeskond Jõgeva SK Tähe alustas uut hooaega möödunud laupäeval Läti meistrivõistluste esiliiga turniiril, kui Kekavas alistati Bulldogsi meeskond 12:6 (3:2, 5:1, 3:3). Erilises hoos oli selles mängus Rasmus Randoja, kes tegi kuus (!) väravat ja andis ühe resultatiivse söödu. Ühtlasi tunnistati Randoja meeskonna parimaks.
Veel skoorisid Tähe meeskonnast Mathias Einamann ja Karl-Eerik Kukk kahel ning Simon Georg Mahla ja Gregor Rande ühel korral. Viimasel oli see nii esimeseks mänguks kui ka väravaks esindusmeeskonna eest.
Meeskonna peatreeneri Marko Saksingu sõnul oli mäng Lätis Tähe kontrolli all algusest lõpuni. „Ei olnud probleemi. Küll andis tunda see, et pidime mängima vaid 11 mängijaga. Alex Kark ei saanud kooli ja Artur Okružko töö tõttu mängule tulla. Lisaks veel on paaril mängijal vigastused,“ selgitas Saksing Vooremaale. Läti meistrivõistluste esiliigas mängib sel aastal 19 klubi.
„Esmakordselt osaleb Läti liigas ka Tallinna Sparta meeskond, kuigi varem nad olid kogu aeg seda meelt, et Lätis mitte mängida. Ju siis saadi nüüd aru vajadusest tugevate mängude järele,“ sõnas Marko Saksing.
Teist aastat mängitakse ka
Läti-Eesti ühisliigat, kus mängude kalender hetkel veel lahtine. Kui eelmisel hooajal mängis ühisliigas kuus, siis tänavu ainult viis meeskonda.
„Lätist on seekord kolm klubi ja Eestist kaks: meie ning Sparta. Süsteem on turniiril endine,“ rääkis Saksing.
Juba sel laupäeval peab SK Tähe esindusmeeskond Jõgeva spordihoones oma teise mängu Läti esiliigas. Kohtumine algab kell 18.
VOOREMAA

blog comments powered by Disqus