Päästjate töömailt

13. septembril kell 17.57 ajal juhtus Põltsamaa vallas Tõrenurme külas liiklusõnnetus, kus sõiduk sõitis teepiirdesse. Õnnetuse põhjustas juhipoolse ratta purunemine. Autos olnud täiskasvanu ja kaks last vaadati kiirabi poolt üle ning üks lastest viidi tervise kontrollimiseks haiglasse. Päästjad asusid suuremaid rehvi- ja autotükke teelt ära korjama, et liiklust kiiresti taasavada. Autole tuli järgi treiler. 

13. septembril kell 23.03 helistati häirekeskusesse Jõgeva vallas Painkülast. Kahekordse hoone koridor oli suitsu täis ning teataja sõnul põles midagi hoone keldrikorrusel. Päästjad asusid samaaegselt evakueerima inimesi ning suitsusukelduslüli sisenes keldrisse tulekollet likvideerima. Kiirabi tegeles nelja kannatanuga, kes õnneks haiglaravi ei vajanud. Päästjad tõid majast välja ka kassi, kes omanikule üle anti. Eluhoone ventileeriti, kuna majas oli tugev ving. Mis põhjusel tulekahju tekkis, päästjatele esialgu selge pole.
 
14. septembril kell 15.46 helistati häirekeskusse, et Jõgeva vallas Õuna külas põlevad põllul heinapallid. Päästjad leidsid eest kolm suitsevat heinapalli, mis tundusid olema põlema süüdatud. Heinarullid kustutati ning päästjad jaoks lõppes sündmus kell 17.29.
PÄÄSTEAMET

Kehaline väärkohtlemine
Politsei sai teate, et 10. septembri õhtul kella 22 paiku ründasid neli meest Kuningamäe terviserajal 34-aastast meest, kes sai viga. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.
 
Kelmus
Põltsamaa vallas elav mees avastas, et augustis on kasutanud keegi tema ID-kaarti ja paroole, et sõlmida laenuleping 4000 eurole. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.
 
Valeraha teade
Politsei sai teate, et Mustvee linnast avastati 50-eurone võltsimistunnustega rahatäht, mis saadeti selle päritolu tuvastamiseks ekspertiisi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.
PPA

blog comments powered by Disqus