Elektrisõidukite ostutoetuse kasutamine – atraktiivne valik

Foto: https://www.autobassadone.ee/uudised-ja-syndmused/mis-on-elektris6idukite-ostutoetus?o=90

SISUTURUNDUS

Elektriautode populaarsus on tõusuteel ning paljud otsivad võimalusi, kuidas teha keskkonnasõbralikumad valikuid. Auto Bassadone pakub selles vallas suurepärast abi, tutvustades elektrisõidukite ostutoetust, mis muudab elektriautode soetamise lihtsamaks ja taskukohasemaks.

Kuidas elektrisõiduki ostutoetust taodelda?

Elektrisõidukite ostutoetus on loodud selleks, et edendada keskkonnasõbralike sõidukite kasutuselevõttu, pakkudes rahalist toetust elektriautode ostmiseks. See toetus katab osa sõiduki maksumusest, muutes selle atraktiivsemaks valikuks. Toetuse saamiseks peab sõiduk olema täiesti elektriline ja vastama teatud tehnilistele nõuetele, näiteks läbima piisava vahemaa ühe laadimisega.

Toetuse taotlemine on lihtne. Esmalt tuleb valida sobiv elektriauto, mis vastab toetuse tingimustele ja see välja osta. Seejärel esitatakse taotlus koos vajalike dokumentidega. Seda tuleb teha maksimaalselt 2 kuu jooksul peale sõiduki soetamist. 

Taotlus vaadatakse läbi 70 päeva jooksul ning taotluse rahuldamise korral makstakse toetus välja taotleja pangaarvele. Liisingu kasutamise korral makstakse toetus liisinguandja kontole toetuse saaja ja liisinguandja vahel sõlmitud liisingulepingust tulenevate kohustuste täitmiseks. Eraisikule makstavalt toetuselt peab KIK kinni tulumaksu.

Auto Bassadone professionaalne meeskond on valmis juhendama teid kogu taotlusprotsessi vältel, et tagada sujuv ja probleemivaba kogemus.

Foto: https://peugeot.autobassadone.ee/mudelid/308-sw

Auto Bassadone #Flex – teie uus paindlik liisinguprogramm

Auto Bassadone #Flex on liisinguprogramm, mis toob teieni maksimaalse paindlikkuse ja mugavuse. Selle teenusega saab igaüks valida sobiva sõiduki ilma suurte esialgsete investeeringuteta. Kuutasu sisaldab suve- ja talverehve ning kuni kuue kuu rehvide hoiustamist, tagades aastaringselt ohutu ja mugava sõidu.

Auto Bassadone #Flex on loodud neile, kes soovivad sagedasti autosid vahetada või kellel on muutuvad transpordivajadused. Fikseeritud kuutasuga liisingumakse, mida EURIBOR ei mõjuta, annab rahalise kindluse kogu 60 kuu perioodiks. #Flex liisingu abil sõidate alati parima tehnoloogiaga varustatud ja tippkorras autodega.

Kvaliteetsed elektriautod igale vajadusele

Auto Bassadone pakub laia valikut kvaliteetseid elektriautosid, mis vastavad erinevatele vajadustele ja eelistustele. Näiteks Peugeot on saavutanud kõrgeid tunnustusi – Peugeot e-3008 võitis prestiižse Red Dot 2024 disainiauhinna ja Peugeot 408 pälvis Eesti Aasta Auto 2024 tiitli. Need auhinnad kinnitavad Peugeot’ pühendumust kvaliteedile, innovatsioonile ja stiilile.

Olles Hyundai Eesti edasimüüja, pakub Auto Bassadone ka Hyundai elektrimudeleid ning toob teieni näiteks Hyundai Ioniq 5, mis on tuntud oma innovaatilise disaini ja suurepärase sõiduulatuse poolest. See mudel on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset ja stiilset elektriautot.

Citroën on samuti esindatud Auto Bassadone valikus, pakkudes mitmeid elektrilisi mudeleid, mis sobivad suurepäraselt keskkonnasõbraliku sõiduki hankimiseks. Citroëni elektriautod paistavad silma oma praktilisuse ja mugavusega, tehes neist suurepärased valikud igapäevaseks kasutamiseks.

Lisaks uutele mudelitele pakub Auto Bassadone ka laia valikut kasutatud elektriautosid, mis on hoolikalt kontrollitud ja tagavad kõrge kvaliteedi. Kasutatud elektriautod on suurepärane valik neile, kes soovivad keskkonnasõbraliku sõiduki soetamisel säästa.

Mugav ja taskukohane liikuvus

 

Foto: https://citroen.autobassadone.ee/mudelid/ami

Elektrisõidukite ostutoetused aitavad muuta nende tipptasemel elektriautode soetamise taskukohasemaks ja ligipääsetavamaks. Need toetused pakuvad suurepäraseid võimalusi keskkonnasõbraliku liikuvuse saavutamiseks, muutes elektriautode ostmise lihtsamaks ja soodsamaks.

Elektriauto laadimispunktid on samuti olulised, et tagada mugav ja sujuv sõidukogemus. Eestis on laadimispunktide võrgustik pidevalt laienemas, muutes elektriautode kasutamise veelgi lihtsamaks ja kättesaadavamaks.

Auto Bassadone eesmärk on pakkuda igale kliendile just temale sobivaimat elektriautot, olgu see siis uus või kasutatud. Külastage meid juba täna ja avastage, milline on parim elektriauto just teie vajadustele. Hyundai, Peugeot ja Citroëni elektrimudelid ootavad teid!

blog comments powered by Disqus