Tormas avati „Loomade võlumaa“

Tegu on elusuuruses loomaskulptuuride FotoZoo park „Loomade võlumaa“ näitusega, kus külastajad saavad kohata kaelkirjakuid, jääkarusid ja isegi dinosauruseid. Park, mis asub ajaloolises Torma mõisakompleksis, pakub üle 100 erineva loomakuju, mis kindlustavad ainulaadse elamuse nii suurtele kui väikestele loodusesõpradele.
„Loomade võlumaa“ on loodud pakkuma võimalust kogeda loomi looduslikus keskkonnas imiteeritud viisil, kus iga kuju on valmistatud suure tähelepanuga detailidele ja realismile. Park on ideaalne paik peredele, koolirühmadele ja kõikidele loodushuvilistele, kes soovivad interaktiivselt ja harivalt avastada loomade imelist maailma, samuti pakub see suurepäraseid võimalusi fotografeerimiseks.
Juhatuse liige Enni Vaarmann Torma Glämpingukülast lisab:
„Lisaks loomakujudele korraldame erinevaid hariduslikke programme ja töötubasid, mis aitavad külastajatel mõista loomade käitumist, nende elupaiku ja kuidas meie tegevus mõjutab looduslikku keskkonda. Meie eesmärk on pakkuda külastajatele mitte ainult meelelahutust, vaid ka teadmisi, mis on olulised looduse tundmiseks ja kaitsmiseks.“
Park on avatud reedest pühapäevani kell 12–20 ning nädala sees vastavalt eelregistreerimisele. Talvekuudel kolib park siseruumidesse, võimaldades külastajatel nautida loomakujusid aasta ringi.

VOOREMAA

blog comments powered by Disqus